to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:14 | 22.03.2017

Πολιτική

Σταύρος Κοντονής: Θλίβομαι βαθύτατα για τις δηλώσεις του δημάρχου Κιλκίς για το Δημοτικό Στάδιο

«Θλίβομαι βαθύτατα για τις δηλώσεις του Δημάρχου Κιλκίς, τόσο για το περιεχόμενό τους όσο και για το γεγονός ότι χρειάστηκε τρεις μέρες από την αποχώρησή μου από την πόλη για να σχολιάσει τις δηλώσεις μου σχετικά με το ζήτημα των έργων στο Δημοτικό Στάδιο, αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις δηλώσεις του Δημάρχου Κιλκίς:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμαρχου Κιλκίς για το έργο των κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θλίβομαι βαθύτατα για τις δηλώσεις του Δημάρχου Κιλκίς, τόσο για το περιεχόμενό τους όσο και για το γεγονός ότι χρειάστηκε τρεις μέρες από την αποχώρησή μου από την πόλη για να σχολιάσει τις δηλώσεις μου σχετικά με το ζήτημα των έργων στο Δημοτικό Στάδιο.

Εκπλήσσομαι, επίσης, γιατί είχε την ευκαιρία να διατυπώσει ανοιχτά και δημόσια τις ενστάσεις του στην κεντρική εκδήλωση που έγινε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης. Ωστόσο, το μόνο που ζήτησε ο Δήμαρχος Κιλκίς στη συγκεκριμένη περίσταση ήταν η παράκληση για μεσολάβηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επιχορήγηση του έργου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση των πολιτών του Κιλκίς, παραθέτουμε τα εξής από το υπ. αριθμ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΚΑΕ/ 15839/1174/106/18-28-1-2016 κείμενο της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού:

«Η Υπηρεσία προχώρησε στην έκδοση της απόφασης για την οριστική διακοπή των εργασιών του έργου συντήρησης και αναβάθμισης των υφιστάμενων κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, μετά από αίτημα του Δήμου Κιλκίς προς την ηγεσία της Υπηρεσίας μας, προκειμένου ο Δήμος να αναλάβει την αποπεράτωση του έργου».

Θέλω να τονίσω ότι το αίτημα του Δημάρχου διατυπώθηκε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων οι οποίοι και απάντησαν ως ανωτέρω.

Η επίσκεψη στο Κιλκίς στέφθηκε με πλήρη επιτυχία καθώς οι επαφές με τους δικαστικούς φορείς οδηγούν στην επιτάχυνση των εξελίξεων για τη μεταφορά των δικαστικών υπηρεσιών σε κατάλληλο κτίριο, γεγονός που αποτελεί χρόνιο αίτημα των πολιτών.

Ο Δήμαρχος δυστυχώς αναλώνεται σε εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων και αυτό δεν τον τιμά. Σε αυτό τον κατήφορο, δεν θα τον ακολουθήσουμε. Τον αφήνουμε στην κρίση του λαού του Κιλκίς».      

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)