to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:35 | 21.12.2013

Πολιτική

Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης στις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Σε τρεις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης. Ακολουθούν τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων της Pulse, της Rass και Palmos Analysis.


Σαφές προβάδισμα 2,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Σαφές δημοσκοπικό προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

550_334_285140.jpg

 

 

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 22,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 20%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 11,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ισοψηφούν με ποσοστό 5,5%. Στην επόμενη θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3%.

Στην παράσταση νίκης και στο ερώτημα αν την επόμενη Κυριακή γίνονταν εκλογές, ποιό κόμμα θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 47% των θετικών απαντήσεων, έναντι 33% για τη ΝΔ.

 

_____________________________
 
 
 

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 0,7% του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 0,7% εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Rass για τον Τύπο της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στο γκάλοπ της Rass για τον Τύπο την Κυριακής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,1%, η ΝΔ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 4,5%, οι ΑΝ ΕΛ 4,7%, η Χρυσή Αυγή 6,1% η ΔΗΜΑΡ 3,4%, το ΚΚΕ 6,3%, Οικολόγοι- Πράσινοι 1,65, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,3%, 'Αλλο κόμμα 4,2%,'Ακυρο-Λευκό 3%,Αναποφάσιστοι 17,1%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 47,6% έναντι 35,2% που συγκεντρωνει ο Αλέξης Τσίπρας και 15,9 των ερωτηθέντων δηλώνει κανένας .

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με 4,6% .

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης εδώ.

_____________________________
 

Με 5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλη διαφορά και στην παράσταση νίκης

Με πέντε μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδική δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, παγιώνοντας το προβάδισμα που έχει αποκτήσει απέναντι στην ΝΔ.

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό  22,5% έναντι 17,6% της ΝΔ. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 7%, η οποία όμως σημειώνει μικρή πτώση σε σχέση με την  προηγούμενη δημοσκόπηση της Palmos Analysis ένα μήνα πριν.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης εδώ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)