to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:16 | 28.10.2013

Πολιτισμός

Stand Up Comedy με τον Χρ. Ζαραλίκο την Τρίτη 29/10, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

«Για να κρατήσουμε την ΕΡΤ ζωντανή, πομπό πολιτισμού και της κοινωνίας που αγωνίζεται»!


Όπως μας ενημερώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ:

«Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ηθοποιός,  πάνω από όλα κωμικός αλλά και εξαίρετος παρουσιαστής!

Τελείωσε τη δραματική σχολή Βεάκη,  ιδρυτικό μέλος της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη στις «Νύχτες Κωμωδίας»,  παρουσιάζει αργότερα μαζί με τον Κώστα Παπαγεωργίου τη σατυρική εκπομπή «ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ» στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μετά στο ΣΠΟΡ FM., ενώ ακολουθεί η  σατυρική εκπομπή «ΔΥΟ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ». στο MEGA... 

Συμμετέχει  στις παραστάσεις «Σάτυροι Ιχνευτές», «Τα πάνω κάτω», «Δεν τρέχει τίποτα», «Οδυσσεβάχ», «Πακέτο ντε Λόρδα», «Κου κου τσα» κ.α. συμμετέχει επίσης  σε μουσική παράσταση μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Αντώνη Μιτζέλο, την Μαρίνα Σκιαδαρέση και τον Κώστα Παπαγεωργίου. 

Συνεχίζει με το αγαπημένο« STAND UP COMEDY» μαζί με τους Κώστα και Θανάση Παπαγεωργίου  και αργότερα και με  τον μίμο Ανδρέα Κωνσταντινίδη στην Αθήνα αλλά  και   στις μεγαλύτερες  πόλεις της περιφέρειας

 Παράλληλα συμμετέχει στις τηλεοπτικές σειρές «Απαράδεκτοι», «Τρεις Χάριτες», «Γραβάτες», «Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» κ.α. 

Επίσης γράφει τα κείμενα και συμμετέχει στην εκπομπή «Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους» που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Δουλεύει ως κειμενογράφος στα σώου «Μπράβο» και «Πες τα Μίλτο».  Στη ΝΕΤ παρουσιάζει το χιουμοριστικό τηλεοπτικό παιχνίδι ‘’Πώς το λεν’ τον ποταμό’’ με συμπαρουσιάστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κάνει πρωινές καθημερινές εκπομπές στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ με τίτλο: ‘ΤΙΡΛΙΜΠΙΚ’, ενώ στην ΝΕΤ 105,08 fm κάνει τις καθημερινές μεσημεριανές εκπομπές ‘’Είναι μια ώρα δύσκολη’’. Κάνει πρωινές καθημερινές εκπομπές στον ραδιοφωνικό σταθμό «Best 92.6» ,παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Μενούνο το τηλεπαιχνίδι- show “WIPE OUT” στον ΑΝΤ1 …. Επιπλέον, προσφέρει τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττισμένες σειρές.

Φέτος  είναι κάθε Σάββατο στο «Σταυρό Του Νότου Club»

Είναι ανεξάντλητος…. δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!  Σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, «παίζει» με το κοινό, και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο! Στις παραστάσεις του αστείρευτου  καλλιτέχνη, κυριαρχούν οι μοναδικές πρόζες, τρελή διάθεση και χιούμορ, οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους και για όλα), η  σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί, αλλά και οι… «διάλογοι» με το κοινό!!

Σας προσκαλούμε  σε αυτή την υπέροχη παράσταση -stand up comedy- του Χριστόφορου Ζαραλίκου, γεμάτη καυστική σάτιρα   και ανατρεπτικό χιούμορ, για να κρατήσουμε την ΕΡΤ ζωντανή, πομπό πολιτισμού και της κοινωνίας που αγωνίζεται…».

Διαβάστε επίσης: Εργαζόμενοι ΕΡΤ: «Και τώρα και πάντα όπως το '40, τη φτώχεια και το φασισμό, θα πολεμάμε πάντα»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)