to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:26 | 13.12.2019

Πολιτική

Με μηνύσεις απειλεί ο Αλαφούζος κατά Χατζηνικολάου (ηχητικό)

Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ αλλά και κατά του διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, έκανε σήμερα μέσα από το σχόλιό του στον Real FM αλλά και από αναρτήσεις στο Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου - Με μηνύσεις απειλεί ο Αλαφούζος


 

Στο σχόλιό του με αφορμή τις αποκαλύψεις του Γιάννη Αγγελή στην Προανακριτική για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου (Novartis) και τις αντιδράσεις του ΣΚΑΪ ο οποίος από το κεντρικό του δελτίο παρουσίασε και πάλι το έγγραφο του FBI για τις σχέσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Παράλληλα χθες η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είχε δημοσιεύσει στις 12/12/2019 εκ νέου το έγγραφο του FBI στο οποίο αναφερόταν το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου και η διαφημιστική δαπάνη της Novartis στην Real Media.

Γ. Αλαφούζος: Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη

Ο Γιάννης Αλαφουζος απάντησε μέσω twitter στον Νίκο Χατζηνικολάου και την επίθεση του τελευταίου από τον ραδιοφωνικό "αέρα".Στο σχόλιό του ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρεται υποτιμητικά στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ μιλώντας για τον «Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο» που «κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι».

Ο Αλαφούζος έγραψε:

Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως : 1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν 2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς 3. Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη.

Ο κ. Χατζηνικολάου υπενθύμισε την εκστρατεία του ΣΚΑΪ για να πέσει η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (σ.σ. 1990-1993) και με αφορμή την αναφορά του ονόματός του από το δελτίο του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Νόμισε ότι βρήκε ευκαιρία να λασπώσει εμένα και τον Real FM»

Σημείωσε μάλιστα πως η αναφορά του ονόματός του σε έγγραφο του FBI για την Novartis έχει ήδη απαντηθεί και «κανείς άλλος πέραν του του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής δεν ασχολήθηκε με αυτά».

Υπενθύμισε επίσης πως:

Ο ίδιος ο Κωσταντίνος Φρουζής παραδέχθηκε πως με έχει δει μια φορά στη ζωή του μαζί με άλλους δέκα.

Σημείωσε πως και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και να βάζεις πρωτοσέλιδα για τη Novartis την ίδια περίοδο

Και πως το «συγκεκριμένο κωλόχαρτο (σ.σ. του FBI) το αναδείκνυε η Real με πρωτοσέλιδα to 2017 όπως και τις μίζες της Novartis.

Προέτρεψε μάλιστα όποιος θέλει να μπει στο Twiiter να τα δει.

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου προέτρεψε μάλιστα τον «Γιαννάκη» να βγάλει τον σκασμό.

Υπενθύμισε μάλιστα, λίγο αργότερα, πως ο Όμιλος Αλαφούζου έχει καταδικαστεί μία φορά στο παρελθόν επειδή τον συκοφάντησε πληρώνοντας 15 χιλιάδες ευρώ. «Ηταν οι πιο γλυκές διακοπές που έκανα ποτέ», συμπλήρωσε.

«Πόση διαφήμιση από την Novartis πήρες Γιαννάκη;»

Η επίθεση συνεχίστηκε όσον αφορά τη διαφημιστική δαπάνη της Novartis με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υπαινίσσεται μεγάλα έσοδα του ΣΚΑΪ από τη Novartis

«Πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα;», ανέφερε προσθέτοντας πως ο όμιλος της Real πήρε ψίχουλα.

«Σε τζίρο 35 εκατ. που έκανε το Real Group πήραμε ετήσια λιγότερα από τριάντα χιλιάδες.

Μήπως τα έπαιρνες σε ένα μήνα αυτά;» πρόσθεσε για να συμπληρώσει πως θυμάται ότι στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε «τα σποτάκια της Novartis έπαιζαν κατά ριπάς».

«Όταν ανακοινώσεις πόσα χρήματα έχεις πάρει από τη Novartis τότε θα ξανασυζητήσω. Μέχρι τότε τον σκασμό και μπάνιο στο Ασπρονήσι» συμπλήρωσε.

«Είναι πολύ χαμηλό το ανάστημά σου»

«Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό «που τον έχει χαμηλώσει στο ύψος του».

«Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, αν χρειαστεί θα το κάνω και με πολύ πιο ενδιαφέροντα σχόλια» έκλεισε το σχόλιο ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ακούστε το σχόλιο από το 5'35"

Και η συνέχεια μέσω Twitter: Tα 7 tweets του Νίκου Χατζηνικολάου

– Κουίζ: Ποιος διευθυντής «δεξιάς» εφημερίδας θύμωσε που έχασε την επιρροή που είχε επί ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΠ και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό γιατί επέλεξε διοικητή που δεν ήταν της αρεσκείας του;

– Γιαννάκη θα μας πεις πόση διαφήμιση πήρες από τη Novartis; Μήπως 10 φορές περισσότερη από ό,τι αυτοί που λασπώνεις; Ε… Γιαννάκη;

– Αλέξη ρώτησες τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τον ρόλο που έπαιξε ο… Γιαννάκης στην πτώση της κυβέρνησης του; Ή το… απέφυγες βιογράφε της κακιάς ώρας;

– Κάποιοι ξέχασαν πολύ εύκολα ποιοί και γιατί έριξαν την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993… Και τώρα οι ίδιοι γράφουν τη βιογραφία του! Έλεος!

– Έχω απαντήσει! Ξαναζεσταμένη λάσπη δυο χρόνια μετά.Να με ακούσεις αύριο.

– Γιαννάκη θα κοιμηθείς απόψε; Ή έχεις ήδη συντονιστεί στον Real FM;

– Γιαννάκη αύριο το πρωί να ξυπνήσεις για πρώτη φορά πριν από τις 11 και να με ακούσεις στο ραδιόφωνο! Η ξαναζεσταμένη λάσπη… σκάει στο πρόσωπο σου! Άλλωστε έχεις ήδη μια καταδίκη για τις αθλιότητες σε βάρος μου στο βιογραφικό σου… Τα καλύτερα έρχονται!

Με πληροφορίες documentonews.gr

Δ. Παπαδημούλης: Περιμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια...

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)