to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:46 | 26.03.2023

Πολιτική

Στ. Κούλογλου - Γ. Κύρτσος: Κοινή παρουσίαση των νέων βιβλίων τους, τη Δευτέρα 27/3

Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση βιβλίων των ευρωβουλευτών. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά και θα λάβει χώρα στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Αθήνα), τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 11:30.


Σε μια πρωτότυπη συνάντηση, οι ευρωβουλευτές του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος, και της Αριστεράς, Στέλιος Κούλογλου, θα συζητήσουν με δημοσιογράφους για τα νέα τους βιβλία αλλά και τα τεκτενόμενα στην Ελλάδα από το 2019 μέχρι και σήμερα. Τα νέα βιβλία των δυο ευρωβουλευτών είναι «Η Κενή Διαθήκη του Μωυσή: Έργα και ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη» (Στ. Κούλογλου), και «Ελλάδα 2019-23. Μεταξύ ευρωπαϊκής προοπτικής και βαλκανικής διολίσθησης» (Γ. Κύρτσος).

Η συζήτηση, που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, θα λάβει χώρα στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Αθήνα), τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 11:30.

Η «Ελλάδα 2019-23. Μεταξύ ευρωπαϊκής προοπτικής και βαλκανικής διολίσθησης», του Γιώργου Κύρτσου, παρουσιάζει την άποψη του ευρωβουλευτή του Renew Europe με βάση τις τελευταίες πολιτικές του εμπειρίες και την εξέλιξη της πολυδιάστατης κρίσης. Συμβάλλει στον δημιουργικό προβληματισμό σε φιλοευρωπαϊκή, φιλελεύθερη, δημοκρατική κατεύθυνση και ταυτόχρονα προειδοποιεί για τον κίνδυνο ελληνικού «διαζυγίου» με το ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου και βαλκανικής διολίσθησης σε βάρος της ποιότητας των δημοκρατικών μας θεσμών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων. Το εν λόγω βιβλίο εκδόθηκε με δαπάνες του Renew Europe και διανέμεται δωρεάν.

Στην Κενή Διαθήκη του Μωυσή, ο Στέλιος Κούλογλου συγκεντρώνει το έργο της κυβέρνησης και τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών για την περίοδο 2020-2022, και τα παρουσιάζει σχεδόν ασχολίαστα με τη μορφή ημερολογίου. Το βιβλίο είναι μια έκδοση του Tvxs.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)