to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:55 | 19.09.2019

πηγή: stokokkino

Πολιτική

Στ. Κούλογλου: Ανταρτοπόλεμος η απάντηση στην στρατηγική ήττα της επικοινωνίας

Οι στόχοι ήταν σωστοί και οι προθέσεις άγιες, αλλά στην επικοινωνία έχουμε υποστεί στρατηγική ήττα, είναι πρωτοφανές στην ελληνική ιστορία αντιπολίτευση να μην έχει κάποια υποστήριξη στα ΜΜΕ, χρειάζεται πλέον αναρτοπόλεμος, σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη.


Σε αυτή την απολύτως εχθρική για την Αριστερά πραγματικότητα στα ΜΜΕ, η μόνη λύση είναι ο ανταρτοπόλεμος, είπε ο κ. Κούλογλου, αποδείχθηκε ότι η κατά μέτωπο σύγκρουση, να χτυπάς το χέρι σου στο μαχαίρι όταν έχεις λιγότερες δυνάμεις, οδηγεί στο να χάνεις, όπως φάνηκε και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, όπου χρειαζόταν μία πιο έξυπνη τακτική για να επιτευχθεί ο στόχος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο στόχος ήταν ήταν σωστός και οι προθέσεις άγιες, αλλά καμιά φορά οι προθέσεις οδηγούν σε στρατηγικές ήττες και αυτή την στιγμή έχουμε στον χώρο της επικοινωνίας υποστεί στρατηγική ήττα. Δεν υπήρχε προηγούμενο στην ιστορία της χώρας, αξιωματική αντιπολίτευση να μην διαθέτει κάποια υποστήριξη από τα ΜΜΕ».

Η αναφορά στην κατάσταση στα ΜΜΕ έρχεται λίγες ώρες πριν την διαδραστική συζήτηση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και του προοδευτικού χώρου που διοργανώνεται με ομιλητές τους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο (Οικονομικών) και Έφη Αχτσιόγλου (Εργασίας) και τον ίδιο τον κ. Κούλογλου, από το tvxs. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 19.30 στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια).

Η νέα πρόεδρος της Κομισιόν έβαλε... αυτογκόλ από τα αποδυτήρια με τα περί «ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» που όρισε ως χαρτοφυλάκιο του Μαργαρίτη Σχοινά, είπε σε άλλο σημείο κ. Κούλογλου. Προέβλεψε μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανόν να το πάρει πίσω.

Σημείωσε επίσης το γεγονός ότι από τους 27 προτεινόμενους «κομισάριους», τους Επιτρόπους της ΕΕ, οι 6 ελέγχονται για διαφθορά στην χώρα τους και είναι πιθανόν να μην «περάσουν» από το Ευρωκοινοβούλιο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα θέματα του περιβάλλοντος, τονίζοντας ότι δεν είναι ψηλά στην ατζέντα της ΕΕ, κάτι το οποίο θα προσπαθήσουν να κάνουν, με ειδική προσπάθεια, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)