to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:15 | 24.09.2015

Αθλητισμός

Στ. Κοντονής: Πλήρης εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου

Κανένα θέμα αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις δεν υφίσταται, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής μετά τη σημερινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης. Με πρωτοβουλία του υφυπουργού αθλητισμού οι παράγοντες των τριών ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της περιόδου 2015/2016, βρέθηκαν σήμερα στο γραφείο του κι άκουσαν με ξεκάθαρο τρόπο από το στόμα του ότι το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα εφαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό.


Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος της Super League και του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, οι Γιάννης Βρέντζος και Θόδωρος Γιαννίκος από τον Ολυμπιακό και ο Ιάκωβος Αγγελίδης από τον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δήλωσε:

«Είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο της Super league και τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η συζήτησή μας ήταν πολύωρη διότι μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης και πιστής εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας.

Συζητήσαμε για προβλήματα, τεχνικά κυρίως, τα οποία έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και πώς μπορεί αυτά να επιλυθούν, ενώ μας απασχόλησε και το θέμα του νέου αθλητικού νόμου για το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους και των άλλων ομάδων των ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιριών αλλά και με τους φορείς του ποδοσφαίρου.

Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και πιστεύω ότι με καλή πιστή και με οδηγό την κοινή λογική μπορούν να λύνονται τα προβλήματα και πιστεύω ότι θα τα λύσουμε».

Επίσης, ο υφυπουργός αθλητισμού υπογράμμισε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και θα τα ξαναπούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Δηλώσεις έκανε και ο "ισχυρός άνδρας" του Αστέρα Τρίπολης και πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος: "Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που είναι λογικό να έχει παθογένειες και προβλήματα στην εφαρμογή του. Επίσης κουβεντιάσαμε για την εφαρμογή του νέου νόμου όσον αφορά στο διαιτητικό δικαστήριο. Ο υπουργός ήταν πολύ συγκαταβατικός και συνεργάσιμος. Δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά κοινή γραμμή. Υπάρχει νόμος του κράτους που είναι εν ισχύ και με καλή διάθεση απ’ όλες τις πλευρές, δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση."

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)