to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:18 | 09.02.2021

Πολιτική

Στ. Καλπάκης: Μέχρι την Ινδία έπρεπε να φτάσει η χάρη του 'ανέμελου' Πρωθυπουργού για να ασχοληθούν και τα ελληνικά ΜΜΕ

Ως “κορυφαία στιγμή αλαζονείας, προσβολής και πρόκλησης σε βάρος της κοινωνίας” χαρακτήρισε το “κορονογλέντι” του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του IONIAN και τη δημοσιογράφο Λίνα Μπάστα.


 “Την ημέρα που οι πολίτες ήταν αναγκασμένοι να κλειστούν στο σπίτι από τις 6 το απόγευμα και επιβλήθηκαν πρόστιμα που προσέγγισαν τις 700 χιλιάδες ευρώ, ο πρωθυπουργός έτρωγε σε βεράντα με περισσότερα από 30 άτομα παραβιάζοντας κάθε υγειονομικό μέτρο” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι “είναι ακόμη πιο εξοργιστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν το δικαιολογήσουν”.

Για την παρουσίαση του γεγονότος από τα ΜΜΕ, ο Στέργιος Καλπάκης τόνισε ότι “επιχειρήθηκε μία πλήρης απόκρυψη του γεγονότος από τα περισσότερα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Το παρουσίασαν αφού είχε βουίξει ο τόπος στα social media και αφού είχε υπάρξει ένας διασυρμός σε κορυφαία διεθνή μέσα. Τις πρώτες ώρες έπαιζαν τα ελληνικά μέσα ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για ένα γεγονός που δεν είχαν παρουσιάσει”. “Μέχρι την Ινδία έπρεπε να φτάσει η χάρη του ανέμελου Πρωθυπουργού μας για να ασχοληθούν κι εδώ τα μέσα ενημέρωσης” σχολίασε. “Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα και μετά το έγγραφο στην ΕΡΤ που φαίνεται ότι δόθηκε εντολή να μη προβάλλονται εικόνες και βίντεο από την Ικαρία”.

Τέλος, ο Στέργιος Καλπάκης σχολίασε ότι “η κατάσταση αυτή είναι επικίνδυνη και για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, διότι στέλνεται από τον Πρωθυπουργό της χώρας στους πολίτες το λάθος μήνυμα, αλλά δείχνει ότι και η δημοκρατία μας οδηγείται σε ολισθηρό κατήφορο”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)