to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:47 | 16.01.2013

left.gr

Κοινωνία

Σπάμε τους μεσάζοντες στην Πετρούπολη ξανά!

Ενημέρωση από την ομάδα "Σπάμε τους μεσάζοντες" Πετρούπολης





Σπάμε τους Μεσάζοντες ξανά στην Πετρούπολη!

Φέρνουμε ρύζι από τη Χαλάστρα στις 20 Ιανουαρίου !

Οι παραγγελίες λήγουν την Πέμπτη το βράδυ.

Μέχρι τώρα οι παραγγελίες ξεπερνούν τους 10 τόνους ρυζιού!


Έχουν ήδη εξασφαλιστεί δωρεάν 100 κιλά ρυζιού για τα συσσίτια της πόλης μας και 100 κιλά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης!



Ο σκοπός του εγχειρήματος


Σήμερα, που η φτώχεια και η εξαθλίωση χτυπά την πόρτα μας, είμαστε εδώ ακόμη μια φορά για να απαντήσουμε δυναμικά σε όσους/ες νομίζουν πως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι έννοιες που χάνονται από την κοινωνία μας.


Στόχος μας ήταν - και παραμένει - να μπορούμε να προμηθευτούμε ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης σε τιμές που αντικατοπτρίζουν το μόχθο των παραγωγών, σε τιμές που σέβονται το πενιχρό εισόδημα του καταναλωτή. Οραματιζόμαστε τη δημιουργία συνεταιρισμών παραγωγών και καταναλωτών, που θα έχουν ως γνώμονα λειτουργίας τους την αλληλεγγύη και την αμοιβαία υποστήριξη, με σκοπό να γυρίσουμε σελίδα στις σχέσεις παραγωγής και κατανάλωσης που άλλοι επέλεξαν για εμάς. Θέλουμε να γίνουμε η θρυαλλίδα που θα πυροδοτήσει την ανασυγκρότηση της παραγωγής προς όφελος της κοινωνίας και θα απαντά στις πραγματικές μας ανάγκες.


Οι συνελεύσεις της ομάδας "Σπάμε τους μεσάζοντες Πετρούπολης" γίνονται κάθε Τετάρτη στις 19:00 στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Είναι ανοικτές, λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά και αντιιεραρχικά. Σας περιμένουμε να δράσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι, ενάντια σε όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο και η ελπίδα μας.

Στο εγχείρημα μας δεν μπορούν να συμμετέχουν ρατσιστές και φασίστες. Η Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά είναι εξ' ορισμού αντίθετες με τις σκέψεις και τις πρακτικές τους.

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών παραγγελιών λήγει την Πέμπτη στις 17 Ιανουαρίου στις 23:00

Περισσότερα στη σελίδα http://www.spame-petroupoli.gr/

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)