to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:19 | 10.03.2018

Κοινωνία

«Σουβλερά δόντια έγιναν τα κροκοδείλια δάκρυα του ΣΚΑΪ»

«Ο ΣΚΑΪ λειτουργώντας σαν προπομπός της ΕΙΤΗΣΕΕ και θεωρώντας ότι ζούμε στη χώρα των λωτοφάγων, σε ένα κρεσέντο "ευαισθησίας" θεωρεί δυσβάσταχτο για τους εργαζόμενους του MEGA να εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι και προτείνει στο ΕΣΡ να κλείσει μια και καλή το κανάλι», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ


*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Left.gr στους εργαζόμενους του Mega: Η δέσμευση Νεφελούδη και τα πυρά κατά του ΣΚΑΪ (βίντεο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

"Πριν λίγους μήνες, ο ΣΚΑΪ και οι τηλεπερσόνες του, συνεπικουρούμενοι από τους διαχειριστές του «μαύρου» (Π. Καψής) βρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχυναν τεράστιες ποσότητες  δηλητηρίου για το  νομοσχέδιο που αφορούσε  τη λήξη της τηλεοπτικής  ασυδοσίας  των  μιντιαρχών και ποτάμια  κροκοδείλιων δακρύων  για τους εργαζόμενους  που θα έχαναν εξ αυτού τη δουλειά τους.

Χθες, στην τακτική της ΕΙΤΗΣΕΕ και του ΣΚΑΪ να μην υπάρξει νομιμότητα, χρησιμοποιούσαν τους εργαζόμενους και τους καταγγέλλαμε και γι’ αυτό. 

Σήμερα, ο ΣΚΑΪ λειτουργώντας σαν προπομπός της ΕΙΤΗΣΕΕ και θεωρώντας ότι ζούμε στη χώρα των λωτοφάγων, σε ένα κρεσέντο «ευαισθησίας»  θεωρεί δυσβάσταχτο  για τους εργαζόμενους του MEGA  να  εξακολουθούν  να  είναι απλήρωτοι και προτείνει στο ΕΣΡ  να κλείσει  μια και καλή το κανάλι.

Η χρονική στιγμή  αυτής της  έκρηξης  θράσους, υποκρισίας  και αναλγησίας, συμπίπτει  με αυτήν που διαφαίνεται  κάποιο «φως στο τούνελ», κάποια ελπίδα για λύση  στο δράμα των 420 εργαζομένων του MEGA, κάτι που φυσικά θα βλάψει την ευαίσθητη στον ανταγωνισμό  τσέπη  του μιντιάρχη – «δεξιού ψάλτη» της ΝΔ  και «ιεροκήρυκα» των μνημονίων.

Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει  πρωτοβουλίες  ώστε  να καλυφθούν ηθικά, νομικά, πολιτικά και   εν τέλει  ουσιαστικά  οι  εργαζόμενοι του MEGA.

Καλούμε το ΕΣΡ να σταθεί  στο ύψος των  περιστάσεων, να δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους κατάπτυστες επιστολές - προτάσεις και να λάβει αυτήν την απόφαση που θα  θεραπεύσει την αδικία, θα αποδώσει δικαιοσύνη  με πραγματική λύση  στην τραγωδία  που  ζουν  εδώ και δύο χρόνια  420 οικογένειες χωρίς αυτά που δικαιούνται. 420 οικογένειες για τις οποίες σήμερα  ο εντολοδόχος ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν «σκάει» αλλά με την «παρέμβασή» του θέλει να τις πετάξει στον Καιάδα  της  ανεργίας και της  δυστυχίας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους συναδέλφους του MEGA και κάθε προσπάθεια που γίνεται προς τη θετική κατεύθυνση. 

Είναι δίπλα και μαζί στον δίκαιο αγώνα τους, εμποδίζοντας κάθε «ανθρωποθυσία» στον βωμό του ανταγωνισμού, του κέρδους και των πολιτικών σκοπιμοτήτων που επιδιώκει η φαύλη μιντιακή ολιγαρχία."

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)