to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:26 | 16.03.2019

Αθλητισμός

Σοβαρά επεισόδια στο Αγρίνιο πριν από τον αγώνα Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ, 4 προσαγωγές (βίντεο)

Γης μαδιάμ τα έκαναν οπαδοί του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ στο κέντρο του Αγρινίου λίγη ώρα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας των δύο ομάδων. Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία.


Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στις 4:00 περίπου το απόγευμα στη Μητρόπολη Αγρινίου με συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, πολύ κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου. Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία.

Οι προσαχθέντες εξετάζονται ως προς την συμμετοχή τους στα επεισόδια, τα οποία ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα όταν διασταυρώθηκαν δύο ομάδες οπαδών των ομάδων οι οποίοι και συνεπλάκησαν.

Ειδικόερα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου και σε καφετέριες της Ηλία Ηλιού και της 34ου Συντάγματος, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναιτωλικού, των οποίων ο σύνδεσμος βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Καραΐσκάκη.

 Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού

Προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα, ενώ έπεσε καπνογόνο μέσα στο κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου, όπου βρίσκονταν φίλοι του ΠΑΟΚ. Όπως ήταν φυσιολογικό επικράτησε πανικός , ενώ την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά μόλις έξι αστυνομικοί! Ακολούθησε ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που παρατάθηκαν μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Στο μεταξύ οπαδοί του ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν με δεκάδες άλλους με αποτέλεσμα να σημειωθούν συγκρούσεις με αστυνομικούς στην οδό Ζωοδόχου πηγής

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και κατάφεραν να απωθήσουν περίπου εκατό οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Από τις συγκρούσεις σημειώθηκαν πέντε προσαγωγές.

 Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)