to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:05 | 27.05.2018

Αθλητισμός

Σοκ με τον Σαλάχ, κανονικά στο Μουντιάλ λένε οι Αιγύπτιοι!

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ, με ανάρτηση στο facebook, εμφανίστηκε καθησυχαστικός και αισιόδοξος πως ο σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.


Ενθαρρυντικά είναι τα νέα όσον αφορά στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ, με ανάρτηση στο facebook, εμφανίστηκε καθησυχαστικός και αισιόδοξος πως ο σταρ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αιγύπτου θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

  • Χθες βράδυ, μετά τον τραυματισμό και την αναγκαστική αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης  (ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλέγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30' και αποχώρησε από το γήπεδο κλαίγοντας), οι πρώτες εκτιμήσεις προκάλεσαν σοκ στον φίλαθλο κόσο, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ φερόταν ότι είχε βγάλει τον ώμο του, πράγμα που σήμαινε ότι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της φετινής χρονιάς θα έχανε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

"Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, θεού θέλοντος. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας. Συμφωνήθηκε ότι ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες μετά τον τελικό. Η πίστη, η αποφασιστικότητα κι ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο", ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του στο facebook. (πηγή: sport24)

Ελπίδες κατά την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου!

Μπορεί ο Κλοπ, αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Σαλάχ, αλλά, όπως γράφει η gazzetta, σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν ελπίδες για το Μουντιάλ. Ο διεθνής φορ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και όπως αναφέρει ο γιατρός της Εθνικής Mohamed Abou El-Ela, έχει υποστεί κάκωση των συνδέσμων στον ώμο, κάτι που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League έλεγαν πως ο Αιγύπτιος θα χάσει το Μουντιάλ!

Τα ξημερώματα της Κυριακής και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αιγύπτιος άσος, φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου μέσω tweet ανέφερε: «Ο γιατρός της ομάδας μίλησε με το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ, μετά την ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε στον ώμο ο Σαλάχ. Η εξέταση έδειξε πως ο παίκτης τραυματίστηκε στους συνδέσμους του ώμου και σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση υπάρχει αισιοδοξία για τον Σαλάχ και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ».

Ο Ράμος γελούσε στην αλλαγή του Σαλάχ!

Η Λίβερπουλ έχασε από νωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον μεγάλο τελικό του Champions League με την Ρεάλ. Ο Αιγύπτιος τραυματίστηκε σε μία μονομαχία με τον Σέρχιο Ράμος, τον οποίο η κάμερα έπιασε να γελάει τη στιγμή που ο επιθετικός της Λίβερπουλ γινόταν αλλαγή...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)