to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:25 | 12.07.2021

πηγή: documentonews

Κοινωνία

Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

Συνολικά ο 41χρονος βαρύνεται με 14 κατηγορίες.


Εμμονή με τις «ροζ ταινίες» φαίνεται πως είχε ο 41χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για το σοκαριστικό περιστατικό εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό τη ζωή του 41χρονου ο οποίος κατηγορείται για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία. Συνολικά ο 41χρονος βαρύνεται με 14 κατηγορίες.

Μαζί με τον αστυνομικό, ο οποίος ήταν σε διαθεσιμότητα και οποίος όπως προέκυψε, κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε με τη βία την 19χρονη, συνελήφθη και ο πατέρας της ο οποίος όπως προέκυψε εμπλέκεται και εκείνος στην υπόθεση καθώς, όπως είπε η κοπέλα, τη βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα Νότια προάστια της Αθήνας

Οι δύο άνδρες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την τρίτη 13 Ιουλίου, μέχρι τότε θα κρατούνται.

Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο
Την ίδια ώρα, ένταλμα σύλληψης έβγαλε η Αστυνομία, για ακόμη έναν άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του 39χρονου αστυνομικού. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Το προφίλ του 41χρονου αστυνομικού
Ο 41χρονος αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός πως  εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Ο αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συνήθιζε να «ανεβάζει» φωτογραφίες που τον απεικόνιζαν να πυροβολεί στόχους. Επιπλέον, φωτογραφιζόταν άλλοτε πίνοντας σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος.

Η 19χρονη φαίνεται να είχε γνωρίσει πριν από περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποίος αρχικά την παρέσυρε για να συνάψουν σχέση και στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet.

Η νεαρή που ζούσε τη φρίκη, μετά την απόδραση από το διαμέρισμα – κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)