to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:51 | 03.01.2023

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Σκληρή απάντηση Πολάκη σε Χειμάρα - «Ψεύτης και απατεώνας»

«Η μόνη λύση είναι να επιστρέψεις τα 400.000 ευρώ που "τσέπωσες" και να παραιτηθείς από βουλευτής!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στον Θέμη Χειμάρα


Απάντηση στις δικαιολογίες του Θέμη Χειμάρα ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την εταιρεία του μετά τις αποκαλύψεις για παράνομες business με το δημόσιο δίνει ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τονίζει ότι ο Θέμης Χειμάρας είπε «χονδροειδή ψέματα» και αποδομεί σημείο προς σημείο τους ισχυρισμούς του γαλάζιου βουλευτή.

«Η μόνη λύση είναι να επιστρέψεις τα 400.000 ευρώ που "τσέπωσες" και να παραιτηθείς από βουλευτής! Τίποτα λιγότερο» υπογραμμίζει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαγράψει τον Θέμη Χειμάρα, τότε είναι προφανές πως «του κρατά φανάρι να συνεχίσει, γιατί όλα γινόταν εν γνώσει του».

Αναλυτικά η απάντηση του Παύλου Πολάκη:

«Μητσοτάκη διώξτον όσο προλαβαίνεις!

Ψεύτη και απατεώνα Θέμη Χειμάρα! Για πόσο ηλίθιους περνάς τους πολίτες και έχεις το θράσος να βγάζεις ανακοίνωση με τέτοια χονδροειδή ψέματα; Νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις, επειδή ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ σε καλύπτουν;

Ισχυρίζεσαι ότι δήθεν μεταβίβασες χθες την επιχείρησή σου στους εργαζόμενους (φωτό 1).

Κι αλήθεια να ήταν (που δεν είναι!), αυτό δεν σε απαλλάσσει από την κατ' εξακολούθηση και εμπρόθετη παραβίαση του Συντάγματος σχετικά με τα ασυμβίβαστα έργα του βουλευτή.

Η μόνη λύση είναι να επιστρέψεις τα 400.000 ευρώ που "τσέπωσες" και να παραιτηθείς από βουλευτής! Τίποτα λιγότερο...

Ισχυρίζεσαι ότι τα 49.500 ευρώ της αύξησης του κεφαλαίου της εταιρείας σου, υπερκαλύπτονται από τα εισοδήματά σου (φωτό 2).

Ωστόσο, η κατηγορία που σε βαραίνει (την οποία θα φέρουμε άμεσα στη Βουλή) είναι ότι δεν δήλωσες καθόλου το ποσό! Τι σχέση έχει η απάντησή σου με αυτό;;;

Ισχυρίζεσαι ότι δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην Τράπεζα το ποσό των 65.847€, το οποίο είναι το ΔΗΘΕΝ τίμημα της πώλησης του μεριδίου σου στην Smarts IKE (φωτό 3).

Μόνο και μόνο για αυτή την απάντηση, θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να σε έχει διαγράψει... χθες! Είσαι ή το παίζεις τόσο ηλίθιος;

Δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται οι συναλλαγές με μετρητά άνω των 300€;

Η συγκεκριμένη απάντησή σου επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες μας ότι η μεταβίβαση ήταν ΕΙΚΟΝΙΚΗ και έγινε προκειμένου να μπορέσεις ανενόχλητος να φας δημόσιο χρήμα και μέσα από τη Smarts IKE!

ΥΓ. Μητσοτάκη μετά από αυτή τη δήθεν απάντηση του βουλευτή σου, αν δεν τον διαγράψεις  είναι προφανές πως του κρατάς φανάρι να συνεχίσει, γιατί όλα γινόταν εν γνώσει σου!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)