to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:59 | 23.08.2022

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Οικονόμου προσπαθεί να «τα μπαλώσει» για το «δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός»

Πολιτική ακορντεόν από τον εκπρόσωπο Τύπου, το πρωί δήλωνε πως «δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός αντίστοιχο ζήτημα με του Ανδρουλάκη» και το απόγευμα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ


H κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει σε δηλώσεις μπαλώματα και λόγια πανικού προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις γύρω από το μέγα – σκάνδαλο των υποκλοπών που συνταράσει τη χώρα.

Σταθερός στην πολιτική ακορντεόν και ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Γιάννης Οικονόμου, το πρωί δήλωνε πως «δεν γνωρίζει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αντίστοιχο ζήτημα με του Ανδρουλάκη» και το απόγευμα δήλωσε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ «στερούνται και τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης μιας ξεκάθαρης δήλωσης».

Αφορμή για τα μπρος - πίσω του Γιάννη Οικονόμου στάθηκε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που σημείωνε πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα», αφού σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε ότι «δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη».

«Δηλαδή δεν απέκλεισε να υπάρχει παρόμοιο ζήτημα, αλλά αν υπάρχει ούτε αυτό είναι σε γνώση του κ. Μητσοτάκη. Με άλλα λόγια, προεξόφλησε ότι και άλλες παρακολουθήσεις να αποκαλυφθούν, θα τις φορτώσει όλες στον αποπεμφθέντα Κοντολέοντα και στον ανιψιό του και μέχρι προχθές αντ´ αυτού, κ. Δημητριάδη» προσθέτει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει και έθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πως «ας υποθέσουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε, δεν ρώτησε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα πριν τους αποπέμψει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε άλλους πολιτικούς;» ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Οικονόμου προτίμησε να απαντήσει με ελαφρότητα στο καίριο ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λέγοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ ή στερούνται και τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης μιας ξεκάθαρης δήλωσης ή κατά την πάγια τακτική τους διαστρεβλώνουν».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)