to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:03 | 07.09.2016

Πολιτική

Το σκάνδαλο των Γρεβενών στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας από τον Ιούνιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει συγκεκριμένα στοιχεία -σε απάντηση στο left.gr- με τα οποία αποδεικνύεται ότι το θέμα των συμβάσεων στα Γρεβενά είχαν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος «της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη».


Η ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, σε απάντηση σχετικά με δημοσίευμα του left.gr με θέμα “Πολιτικός σεισμός στα Γρεβενά απο τις δικαστικές εξελίξεις: Περιοριστικοί όροι σε στελέχη της ΝΔ”, αναφέρει τα εξής:

«Ήδη απο τις 15/6/2016 και στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ζητά εγγράφως απο τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και τις διευθύνσεις Τεχνικών Έργων και Οικονομικού της ΠΕ Γρεβενών, αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τις 26 προγραμματικές συμβάσεις, τις αντίστοιχες μελέτες και τα χρηματικά εντάλματα που εκδόθηκαν (συνημμένο σχετικό έγγραφο), πέραν των όσων ήδη απο το 2012 διερευνά η δικαιοσύνη.

Προκειμένου μάλιστα να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται, ο Θ. Καρυπίδης επανήλθε με νέο έγγραφο στις 6 Ιουλίου 2016 (συνημμένο σχετικό έγγραφο).

Με στόχο να σχηματίσετε πληρέστερη άποψη σας επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα, καθώς επίσης και ολοσέλιδο άρθρο της τοπικής εφημερίδας των Γρεβενών “Μαχητής” με τίτλο “Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας έρευνα για τις “χαμένες” μελέτες”.

Όπως εύκολα προκύπτει απο όλα τα παραπάνω η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, όπως έχει κατ’ επανάληψη δεσμευτεί, συνεχίζει να αγωνίζεται για τη διαφάνεια, ενάντια στη διαπλοκή σε κάθε επίπεδο.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)