to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:27 | 11.01.2022

Κοινωνία

ΣΚΑΪ: Νέο μπούλινγκ στον εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ - «Θέλετε καθισιό διαρκείας»

Κατηγόρησαν την εκπαιδευτική κοινότητα ότι θέλει να κάνει διακοπές- Τους έβαλε στη θέση τους ο Νίκος Τζανάκης


Σε νέα ανοίκεια επίθεση κατά του γραμματέα της ΟΛΜΕ, προχώρησαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, που όπως φαίνεται παθαίνουν αλλεργία με όποιον διαφωνεί με το ανάλαφρο αφήγημα της κυβέρνησης περί ανοίγματος των σχολείων.

Ο Νίκος Παπαχρήστος, που και σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δεχθεί μπούλινγκ, δέχθηκε νέα σφοδρή επίθεση όταν είπε ότι θα μπορούσαν να παραταθούν για δυο εβδομάδες οι σχολικές διακοπές λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορωνοϊού και αντίστοιχα να παραταθεί κατά δυο εβδομάδες το σχολικό έτος.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, διαστρεβλώνοντας τα λόγια του γραμματέα της ΟΛΜΕ, του έκαναν σφοδρή επίθεση κατηγορώντας τον ότι θέλει να κάνει διακοπές και ότι η ΟΛΜΕ θέλει καθισιό διαρκείας.

«Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε ανοιχτά σχολεία, δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών θέλετε», είπε ο Άρης Ποστοσάλτε που έκανε ότι δεν άκουσε τη δήλωση του γραμματέα της ΟΛΜΕ περί παράτασης του σχολικού έτους.

Παρών ήταν στη συζήτηση ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, ο οποίος έβαλε τα πράγματα και τους δημοσιογράφους στη θέση τους, λέγοντας ότι ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Όπως επεσήμανε ο Νίκος Τζανάκης είναι σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ενώ επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.

tags: ΟΛΜΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)