to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:28 | 05.01.2016

Κοινωνία

Σήμερα τα τελευταίο αντίο στους δύο φίλους στο Μεσολόγγι

Σε βαρύ κλίμα συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδικοχαμένα παλικάρια στο Μεσολόγγι.


Στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.


Ο Γιάννης και ο Βασίλης που αγνοούνταν από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τελικά βρέθηκαν χθες νεκροί στο αυτοκίνητό τους μετά από ένα παρατεταμένο θρίλερ αναζήτησής τους.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς και διαπίστωσε ότι ο θάνατός τους προήλθε από πνιγμό,, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στις συνθήκες βάσει των οποίων το αυτοκίνητο έπεσε στο κανάλι και βρέθηκε σε ανάποδη θέση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό, μια και το μπροστινό αριστερό λάστιχο του οχήματος βρέθηκε σκασμένο.

Ταυτόχρονα, στο σημείο δεν υπάρχουν σημάδια απότομου φρεναρίσματος στο οδόστρωμα, στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το περιστατικό συνέβη σε ελάχιστο χρόνο, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να μην μπορέσουν ν' αντιδράσουν. Μένει να διαπιστωθεί αν το λάστιχο έσκασε πριν το όχημα καταλήξει στο κανάλι ή κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της εξαφάνισής τους οι δύο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί σε μαγαζί γειτονικού χωριού με δύο άλλους για τα μάτια μιας μπαργούμαν. Οι θαμώνες του καταστήματος έχουν ήδη ανακριθεί από την αστυνομία και κατέθεσαν πως οι δύο άνδρες δεν πέρασαν από το εν λόγω μαγαζί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)