to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:00 | 30.03.2022

Κοινωνία

Χιλιάδες πολίτες στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία (βίντεο - φωτ.)

Μαζική ανταπόκριση του κόσμου στη Συναυλία Ειρήνης που διοργάνωσε η Αλληλεγγύη για όλους με κεντρικό σύνθημα «Όταν κερδίζει ο πόλεμος, χάνει η ζωή» στα Προπύλαια το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου - «Τραγουδάμε όλοι μαζί για την ειρήνη, να σταματήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και να σιγήσουν τα όπλα» - Βίντεο και στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία


(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρώνν το βράδυ της Τρίτης στα Προπύλαια, ενώνοντας τις φωνές τους με αυτές των καλλιτεχνών προκειμένου να σταματήσει εδώ και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η μαζική παρουσία του κόσμου έδωσε μεταξύ των άλλων και ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια διαστρέβλωσης του νοήματος της συναυλίας μέσω της επίθεσης από γνωστά κέντρα στενά συνδεμένα με την κυβέρνηση της ΝΔ που δέχτηκαν οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Η απάντηση όμως ήταν ξεκάθαρη το βράδυ της Τρίτης: οι πολίτες θέλουν ειρήνη, καταδικάζουν την εισβολή, δεν θέλουν καμιά εμπλοκή της Ελλάδας, τα όπλα πρέπει να σιγήσουν.

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

-> Η επόμενη μέρα: διαβάστε για τον Α. Πορτοσάλτε που πολύ ενοχλήθηκε από την επιτυχία της μεγάλης συναυλίας ειρήνης -Δείτε τον Χρ. Ζαραλίκο την ώρα που λέει στη συναυλία ειρήνης: «Αυτή είναι η δική μας πλευρά της ιστορίας», αλλά και για την επίθεση του Iefimerida στη συναυλία και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, ιδίως τον Γ. Νταλάρα.

Η συναυλία όπως μεταδόθηκε:

(φωτογραφίες: Αγγελος Καλοδούκας)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις πάνω από 10.000 άνθρωποι βρέθηκαν στη συναυλία. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)