to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:32 | 20.12.2017

Πολιτική

Σήμερα, στις 20:00: Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο Ιλίου με τον Π. Ρήγα

«Ο δύσκολος αγώνας της εξόδου της χώρας από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, σε πείσμα εκείνων που επιθυμούν το αντίθετο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου μετά την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία του


Η ανακοίνωση - κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου:

Όσοι σπέρνουν φόβο στο σκοτάδι,

θερίζουν ανυποληψία στο φώς

Τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου, τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό και προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. Για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες του τρόπου δράσης του παρακράτους. Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε πως μοναδικός στόχος όσων δρουν στο σκοτάδι είναι να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να επιβάλλουν τη βία.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, πρώτα στους κατοίκους της γειτονιάς για την βοήθεια που προσέφεραν και την ψυχραιμία που επέδειξαν, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αποστροφή της κοινωνίας απέναντι σε τέτοιες πρακτικές, στους πυροσβέστες και στους αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον τους και κυρίως στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου που συνέβαλαν καθοριστικά στις εργασίες καθαρισμού και της απομάκρυνσης των καμένων αντικειμένων από το χώρο.

Δηλώνουμε, με τον πιο εμφατικό τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση, πως τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες δεν φοβίζουν ούτε τον κόσμο της Αριστεράς, ούτε τους πολίτες.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη, στο φως της ημέρας, για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία.

Σας καλούμε όλες και όλους την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8.00μμ, στην ανοιχτή εκδήλωση της Οργάνωσής μας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου, με κεντρικό ομιλητή τον Πάνο Ρήγα, Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δύσκολος αγώνας της εξόδου της χώρας από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, σε πείσμα εκείνων που επιθυμούν το αντίθετο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)