to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:52 | 16.01.2015

πηγή: στο Κόκκινο

Πολιτική

Σήμερα η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του ΚΟΚΚΙΝΟΥ σε συνεργασία με το The Press Project

Σήμερα ξεκινά η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του ΚΟΚΚΙΝΟΥ σε συνεργασία με το the press Project για την προεκλογική περίοδο.


Καλεσμένοι του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη – που παρουσιάζουν την εκπομπή – είναι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄Αθήνων με το ΠΑΣΟΚ Παντελής Καψής.


Η εκπομπή θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω του Κόκκινου, Press Project, και τηλεοπτικά στην Αττική στον Kontra στις 6 το απόγευμα, στην Στερεά Ελλάδα από το κανάλι ΕΝΑ στις 12 τα μεσάνυχτα, στις Κυκλάδες από το Σύρος TV στις 11 το βράδυ, στη Θεσσαλία από το Θεσσαλία TV στις 7 το απόγευμα, στην Πάτρα από το Λεμπάντο στις 7 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη από το Γνώμη TV στις 9 το βράδυ και στα Χανιά από το κανάλι Κρήτη 1 στις 11 το βράδυ. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε αυτόν τον νέο συναρπαστικό κόσμο. Με ένα σύγχρονο HD πολυκάμερο στούντιο προετοιμάζουμε ένα ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν με στόχο τη δημιουργία ενός ουσιαστικού τηλεοπτικού καναλιού που δεν ορίζεται από συμφέροντα συνδεμένα με δημόσια έργα και τραπεζικά ομόλογα.

» ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στα «τραπέζια» του καθημερινού talk show «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης και δημοσιογράφοι ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.

» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το βράδυ των εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ζωντανής μετάδοσης της εκλογικής μάχης από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Με σύστημα ζωντανής μετάδοσης αποτελεσμάτων, συνδέσεις με τα κέντρα των κομμάτων, τραπέζια συζήτησης και ειδικούς αναλυτές.

Μείνετε συνδεδεμένοι λοιπόν γιατί μια νέα εποχή στο διαδίκτυο ξεκινάει… και αυτή είναι μόνο η αρχή της…


Κάνουμε τηλεόραση!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)