to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:06 | 11.05.2014

Πολιτισμός

Σήμερα το απόγευμα στο Ίλιον: Μία κόκκινη γιορτή για ένα πολύχρωμο κόσμο!

Από το Δίκτυο Νεολαίας της «Αλληλέγγυας Πόλης»


Η ανακοίνωση - πρόσκληση:

Την Κυριακή 11/05/2014 το Δίκτυο Νεολαίας της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη» σας προσκαλεί σε ένα φεστιβάλ γεύσεων, μουσικής και αλληλεγγύης στο Παρκινγκ (χώρο στάθμευσης) έναντι του Δημαρχείου Ιλίου.  

Η ώρα έναρξης του φεστιβάλ είναι στις 18.00 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί  workshop (ανταλλαγή απόψεων σε στρογγυλή τράπεζα) με θέμα: «Με εντολή της γενιάς μας, ξαναπαίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας: στην εργασία, στον πολιτισμό, στην πολιτική». Θα συζητηθούν θέματα που άπτονται στη ζωή των νέων σήμερα  και κυρίως στη συμμετοχή τους και στην ευαισθητοποίηση τους, παίρνοντας τη ζωή τους στα χέρια τους και διαμορφώνοντας τη «στο μπόι των ονείρων τους». 

Στη συζήτηση θα παρεμβαίνουν οι: Ηλίας Παντελεάκος -Γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ,  Άλκηστις Τσουλάκου - Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Όμηρος Πουλάκης - Ηθοποιός και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας με την “Ανοιχτή Πόλη”, Εύη Μαυροφρύδη - Δίκτυο Επισφαλώς Εργαζομένων -Ανέργων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τοπικά μουσικά συγκροτήματα, όπως οι La Poderosa  και οι Elita Klika. Θα ακολουθήσει Ρεμπέτικο Γλέντι για τους ξενύχτηδες, γλεντζέδες!  Στο χώρο θα υπάρχουν κουζίνες, με γεύσεις από Μαλαισία, το αγαπημένο σε όλους,  φαλάφελ και φυσικά σουβλάκια και μπαρ. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει επίσης βιβλιοπωλείο, εκθέσεις φωτογραφίας και δίκτυα αλληλεγγύης, τοπικά και μη, που περιμένουν την προσφορά μας για να συνεχίσουν το έργο τους. 

Σας περιμένουμε για ένα ξέφρενο γλέντι σε μία γιορτή Αλληλεγγύης! 

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας φάρμακα που δεν χρειάζεστε πλέον και δεν έχουν λήξει αλλά και τρόφιμα (ρύζι, γάλα, μακαρόνια).  

Ας ενισχύσουμε, όπως ο καθένας μπορεί, τις δομές αλληλεγγύης, από τι οποίες εξαρτώνται χιλιάδες συνάνθρωποί μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες.

Ξεκινάμε από την πόλη μας, αλλάζουμε τις ζωές μας!

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)