to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:28 | 05.03.2021

Αθλητισμός

Σήμερα αναμένεται η ανάκληση του «λουκέτου» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Σήμερα αναμένεται να πάρουν πίσω την απόφαση για το λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αφού οι λοιμωξιολόγοι φαίνεται να μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών


Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθεί ότι δεν θα μπει εν τέλει «λουκέτο» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ύστερα από τις αντιδράσεις ανθρώπων του αθλητισμού.  

Στην σημερινή σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, που διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, διαπιστώθηκε ότι από λάθος δεδομένα μπήκε προχτές νέο «λουκέτο» στα πρωταθλήματα πόλο (ανδρών-γυναικών), χάντμπολ (ανδρών-γυναικών), βόλεϊ (γυναικών), μπάσκετ (γυναικών) και την ποδοσφαιρική Football League.

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου μια ώρα, ενώ ζητήθηκε άμεση διόρθωση της προχθεσινής απόφασης, αποδεικνύοντας με πίνακες και στοιχεία (τεστ, θετικότητα κ.λπ.) πόσο ελάχιστα είναι τα κρούσματα στον οργανωμένο αθλητισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποδείχθηκε ότι οι Λοιμωξιολόγοι έκλεισαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών!

Θεώρησαν ότι οι γυναίκες (ερασιτεχνικό) είχαν τα περισσότερα και πήρε η... μπάλα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που υποτίθεται ότι δεν εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως κάνουν οι επαγγελματικές κατηγορίες!

Αποδείχθηκε ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά το ματς με Φίλιππο Βέροιας.

Υφυπουργός Αθλητισμού και γγΑ ανέλυσαν διεξοδικά γιατί πρέπει να ανοίξουν ξανά αύριο τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις, επιμένοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και όχι την άλλη εβδομάδα, ενώ με αυστηρό και ενοχλημένο τόνο, δόθηκαν αναλυτικότατα από Αυγενάκη και Μαυρωτά στοιχεία για κάθε πρωτάθλημα (ημερομηνίες, στοιχεία τεστ κ.λπ.). Παράλληλα δέχθηκαν αμέσως τυχόν εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για να γίνουν ακόμα αυστηρότερες οι προϋποθέσεις (τεστ 48 ώρες πριν τα ματς π.χ.) και πλέον περιμένουν την απάντηση τους μέσα στις επόμενες ώρες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)