to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:58 | 12.03.2020

Πολιτική

Σιγά μην τον μαζέψει ο Μητσοτάκης: Ο Άδωνις «τα μασάει» για τις εκκλησίες

Μπορεί ο Κυρ. Μητσοτάκης να έκανε χθες, πιεζόμενος από την κοινή λογική και την αντιπολίτευση, το βήμα και να πει ότι οι πιστοί πρέπει να τελούν στο σπίτι τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, αλλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάσαγε τα λόγια του σήμερα από τηλεοράσεως, και έκανε επίθεση στους πάντες - Αλ. Χαρίτσης: «Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι με την κοινή λογική για τον κορωνοϊο ή με τον σκοταδισμό του κ. Γεωργιάδη;»


«Θέλετε να στέλνουμε τα ΜΑΤ στις εκκλησίες;» έλεγε και ξανάλεγε ο γραφικός πρώην τηλεβιβλιοπώλης, σήμερα, μιλώντας το πρωί στο Mega, αρνούμενος επί της ουσίας και διά της πλαγίας οδού να συνταχτεί με όσα είπε χθες ο πρόεδρος του κόμματός του και πρωθυπουργός της χώρας, ότι δηλαδή οι πιστοί πρέπει να εκτελούν τα καθηκοντά τους από το σπίτι

Με το ίδιο εφεύρημα περί «ΜΑΤ στις εκκλησίες» συνέχισε και όταν του επισήμανε ο Γ. Κατρούγκαλος ότι  πρέπει να ακούσει τι είπε χθες ο πρωθυπουργός, και όταν ο δημοσιογράφος του καναλιού του επισήμανε ότι «μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, σε ένα δυτικοευρωπαϊκό κράτος μπορεί να αποφασίσει να περιορίσει τις θείες λειτουργίες». Στον δημοσιογράφο δε, ο νυν υπουργός και πρώην σόουμαν της TV για να πουλήσει βιβλία, επιτέθηκε κατά μέτωπο προσάπτοντάς του ότι... «κάνει σόου για την τηλεόραση». 

Μπορεί βεβαίως ο υπ. Ανάπτυξης να θέτει κάθε φορά και πιο ψηλά το όριο της γραφικότητας, αλλά εν μέσω μιας επιδημίας και ανάγκης σεβασμού των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας ξεπερνά και τα όρια της επικινδυνότητας. Θα τον μαζέψει ο Κυρ. Μητσοτάκης; Απίθανο...

Αλέξης Χαρίτσης: Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι με την κοινή λογική για τον κορωνοϊο ή με τον σκοταδισμό του κ. Γεωργιάδη;

«Μετά το χτεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού θα περιμέναμε να επικρατήσει η κοινή λογική στην κυβέρνηση», τονίζει σε δήλωσή του ο Αλ .Χαρίτσης και προσθέτει:

«Ο κ. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, έσπευσε πρωί-πρωί να μας διαψεύσει και να διορθώσει τον κ. Μητσοτάκη. Το νέο του παραλήρημα δεν είναι απλά γραφικό. Συνιστά ευθεία απειλή για τη δημόσια υγεία.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να επιλέξει: ή με την επιστήμη και τον σεβασμό στην κοινή λογική ή με το τοξικό μείγμα ανορθολογισμού και σκοταδισμού που ναρκοθετεί την κοινωνική συνοχή και απειλεί τη δημόσια υγεία.

Έλεος πια με την ψηφοθηρία σε τόσο κρίσιμες στιγμές!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)