to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:33 | 24.11.2018

Πολιτική

Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη «διαστημική διαφορά» υπέρ της ΝΔ στη δημοσκόπηση των «Νέων»

Στον τίτλο της η εφημερίδα πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας», με αποτέλεσμα να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο «αυτουργός» της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς, Διευθύνων Σύμβουλος της «Metron Analysis»


Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα δημοσκόπηση των «Νέων», όπου η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο παρουσιάζεται να βρίσκεται σε δυσθεώρητα - και πολύ μακριά από τις σημερινές συσπειρώσεις των κομμάτων - ύψη, αλλά σχολιάζεται και ως «οριστική ανατροπή».

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή του στα social media ο Στράτος Φαναράς,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis S.A., αναφέρεται στη δημοσκόπηση που δημοσίευσαν σήμερα τα Νέα, εκφράζοντας την ανησυχία του για την παραποίηση ορισμένων πτυχών της, αναφορικά με τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ:

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας». Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ.

Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του».

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο του ΔΟΜ:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)