to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:55 | 10.03.2021

Πολιτική

Το σχόλιο Πολάκη για την απευθείας ανάθεση σε εταιρεία επικοινωνίας για την ψήφο απόδημων

Κίνηση που γεννά εύλογα ερωτήματα και οσμές διαπλοκής, δήλωσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία


Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, αποκαλύπτοντας μια απ’ ευθείας ανάθεση από το Υπουργείο Εσωτερικών που γεννά εύλογα ερωτήματα και οσμές διαπλοκής, δήλωσε τα εξής:

«Χθες, εν μέσω του χαμού με την αστυνομική αυθαιρεσία και καταστολή, το Υπουργείο Εσωτερικών με δυο αποφάσεις που υπογράφει η υπηρεσιακή Γενική Γραμματέας κα Γ. Βαλατσού, δίνει 3.000.000 € με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία FRANK & FAME των κ.κ. Γ. Τάνες και Θ. Παπαθανασίου, για να οργανώσουν την επικοινωνιακή καμπάνια για την ψήφο των αποδήμων! . Μικρή «λεπτομέρεια»: Η εν λόγω εταιρεία, είναι εκείνη που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη στις εκλογές του 2019! .

Χωρίς διαγωνισμό, χωρίς ντροπή, δίνουν τρία (3) εκατομμύρια Ευρώ. Αποδεικνύονται θρασείς, διεφθαρμένοι, τρωκτικά του δημόσιου χρήματος!

Υ.Γ. 1. Ο κ. Βορίδης, φερόμενος ως «πονηρίδης» δεν υπογράφει ο ίδιος την ανάθεση, όπως ανερυθρίαστα έκανε στο πρόσφατο παρελθόν ο κ.Πέτσας, με τη γνωστή λίστα του. Η εντολή βέβαια, είναι πιθανότατα από το Μαξίμου, αλλά η κα Βαλατσου θεωρεί ότι δεν έχει ευθύνη υπογράφοντας κάτι τέτοιο; Ή μήπως πρόκειται για επίδειξη υποταγής στο “Μητσοτακέϊκο” (αφού με την τροποποίηση των κριτηρίων στο νόμο του “επιτελικού κράτους” του κ. Γεραπετρίτη, προήχθη σε Υπηρεσιακή Γενική Γραμματέας), όπως ήταν και οι προηγούμενες απαράδεκτες προφορικές εντολές της για τις παρουσίες/απουσίες των προϊσταμένων του Υπουργείου…, που μετά τις αντιδράσεις πήρε πίσω; Ποιο ήταν το “επείγον” για αυτή την απ’ ευθείας ανάθεση κ. Βορίδη και κα Βαλατσου; Ο κορωνοϊός; Ή μήπως ο “υιός” και ο “ανιψιός”;».

Και τελειώνοντας ο Π. Πολάκης τονίζει: «Τίποτα από αυτά δεν θα ξεχαστεί και όσο προλαβαίνετε πάρτε τα πίσω! Δεν θα περάσει έτσι. Γιατί είναι χυδαίο, προκλητικό και σκάνδαλο πρώτου μεγέθους!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)