to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:23 | 26.10.2012

left.gr

Πολιτική

Σχόλια που μας έστειλαν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Το left.gr παίρνει την πρωτοβουλία να ανοίξει έναν οριζόντιο διάλογο μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη διαδικασία συγκρότησης και ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Δεκεμβρίου.


*Προταση: Απέτυχε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για κοινή πορεία στις τελευταίες εκλογές, προς το ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ. Κοιτάνε το <κομματάκι> τους. Ας γίνει ένα κοινό αριστερό μέτωπο ..ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αριστεριστές, Αντιεξουσιαστές, Τροτσκιστές. Κόντρα στους νεοφασίστες, Χρυσή Αυγή, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (Ανδριανή)


*Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στην εφαρμογή της θεωρίας και τους προγράμματος σας, μιλήστε με αριθμούς, εξηγείστε στον κόσμο που είναι δύσπιστος και σας θεωρεί ουτοπικούς και λαϊκιστές. Κάντε πράξη όσα πρεσβεύετε. Όχι άλλο θεωρία, βαρεθήκαμε τις αριστερίστικες αναλύσεις. (Πατρίτσια)


*Είμαι 25 ετών,πριν 2 χρόνια ξεκίνησα να παίρνω μέρος στις κινητοποιήσεις στο πλευρό των Αγανακτισμένων Πολιτών και στην συνέχεια σε κάθε μαζική εκδήλωση ενάντια στους πραιτοριανούς των μνημονίων και της τρόϊκας.Πιστεύω στην δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ (Ν.Σ)


*ο συριζα πρεπει να πιασει τον εργαζομενο απτο χερι κ να ξεκινησει αυτος μπροσταρης καινουριες μορφες αντιστασης..οχι τυπου 24ωρες..αλλα πιο ουσιαστικες...με δυναμη...οχι να υποστηριζει 24ωρες αλλα να τις προκαλει αυτος..να μην ειναι δεμενος στο αρμα της γσεε κ των λοιπων πουλημενων συνδικαλιστων..ευχαριστω..(Μιχαλοπουλος Θωμας)


*Το ζητημα είναι απλο.ο λαος ενωμενος,αντιμνημονιακος.ριζοσπαστικος για ένα σοσιαλισμο καινουργιο χωρις τα λαθη του παρελθοντος με τον ΣΥΡΙΖΑ οδηγο για την αποπερατωση αυτου του εγχειρηματος…ο λαος εμαθε,ξερει και μπορει. (Ιάκωβος)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)