to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:09 | 15.04.2015

Πολιτική

Σειρά επαφών του Κ. Ήσυχου στη Βραζιλία

Ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) Κοσμά Χρηστίδη και τον Διευθυντή Εξοπλισμών του ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο Νικόλαο Καφέτση


Σειρά επαφών με μέλη της κυβέρνησης της Βραζιλίας αλλά και ομολόγους του άλλων χωρών, πραγματοποιεί ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Βραζιλία. Ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) Κοσμά Χρηστίδη και τον Διευθυντή Εξοπλισμών του ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο Νικόλαο Καφέτση.

Η ελληνική αντιπροσωπεία παρευρέθηκε χθες Τρίτη 14 Απριλίου, στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης αμυντικών βιομηχανιών, Laad Defence & Security 2015, που πραγματοποιείται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου υπάρχει και ελληνική παρουσία με περίπτερο της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Ο ΑΝΥΕΘΑ είχε χθες συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Τουρκίας. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν τα ΜΟΕ (μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης) μεταξύ των δύο χωρών και γενικότερα οι προοπτικές καλής γειτονίας, καθώς  και οι εκδηλώσεις στην Καλλίπολη για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης χθες είχε συνάντηση με τον ομόλογό του της Αργεντινής Σαντιάγκο Ροντρίγκεζ.

Σήμερα ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΝ είχε συνάντηση με τον Α/ΓΕΕΘΑ της Βραζιλίας και τον Υπουργό Άμυνας της Κολομβίας. Αντίστοιχες επαφές με ομολόγους τους, τόσο της Βραζιλίας όσο και άλλων χωρών, έχουν στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης ο Α/ΓΕΝ και ο Διευθυντής Εξοπλισμών του ΓΕΝ.

Αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΝ θα επισκεφθεί το προεδρικό μέγαρο στην Μπραζίλια, όπου θα έχει συνάντηση με τον σύμβουλο της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μάρκο Αουρέλιο Γκαρσία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)