to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:31 | 13.09.2016

Οικονομία

«Σε θετικό κλίμα» η συνάντηση κυβερνητικών αξιωματούχων με αντιπροσωπεία της Alibaba στο ΥΠΕΞ

Τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης ανέπτυξαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Γιώργος Τσίπρας , ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Δ. Λιάκος και ο διευθ. σύμβουλος του Enterprise Greece κ. Δότσης


Σε πολύ καλό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση να αναπτυχθεί άμεσα η ελληνοκινεζική συνεργασία στον οικονομικό και εμπορικό τομέα , πραγματοποιήθηκε απόψε στο υπουργείο Εξωτερικών η συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της κινεζικής εταιρείας Alibaba με την διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, παρουσία αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Εξωτερικών, Δ. Μάρδα και είχε ως στόχο την ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων της Alibaba στην Ελλάδα, δεδομένου, αλλά και την προώθηση ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα.

Τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης ανέπτυξαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Γιώργος Τσίπρας , ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Δ. Λιάκος και ο διευθ. σύμβουλος του Enterprise Greece κ. Δότσης.

Από πλευράς Alibaba παρευρέθηκαν ο Rodrigo Cipriani Foresio - επικεφαλής της Alibaba για Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, κλπ, η Christina Fontana, αξιωματούχος της Alibaba Group, ο κ. Yong ZHANG, επικεφαλής του ταξιδιωτικού ομίλου της Alibaba (Alitrip), η Yana GENG, διευθύντρια στρατηγικής ανάπτυξης και επικεφαλής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Alibaba (AliPay) και ο Albert Antonini Mangia, υπεύθυνος πωλήσεων και Marketing της Alibaba Group.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

tags: ΥΠΕΞ, Alibaba

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)