to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το ΑΤΜ μετά το ρεπορτάζ Υποφάντη

Ο δημοσιογραφικός κόσμος με ζήλια αναγνωρίζει ότι ο Νίκος Υποφάντης είναι αδιαμφισβήτητος διεκδικητής του βραβείου Πούλιτζερ, ενώ το ΑΤΜ νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ


«Εσύ μπορείς να κάνεις ανάληψη 100.000 ευρώ από ΑΤΜ;», σε αυτό το τεράστιο ερώτημα προσπάθησε να απαντήσει ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης!

Με αφορμή το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο ρεπόρτερ, ανήσυχος όπως πάντα, πήρε τους δρόμους, μίλησε με πολίτες και κατέληξε σε μια αναπάντεχη (!) αποκάλυψη, αφού με σθένος και δύναμη ψυχής προσπάθησε ο ίδιος να κάνει ανάληψη 100.000 ευρώ από ΑΤΜ.

Οι τηλεθεατές είδαν άφωνοι το σχετικό μήνυμα, ότι το ποσό της ανάληψης δεν είναι επιτρεπτό. Ο γενναίος τραπεζικός ανταποκριτής, άφοβος, κούνησε το δάχτυλό του μπροστά από την οθόνη. Μόλις είχε κάνει την τρισμέγιστη αποκάλυψη, το ΑΤΜ δεν δίνει 100.000 ευρώ!

Το left.gr έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει με το ΑΤΜ για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Δυστυχώς το ΑΤΜ δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει. Από τους οικείους του πληροφορούμαστε ότι νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ με βαριάς μορφής ακράτεια από τα γέλια. Η αξονική στην οποία υπεβλήθη έδειξε ότι πιθανόν έκανε και καινούργιο συκώτι. Το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή και από τους θεράποντες συστήνεται να μείνει μακριά από τηλεοπτικούς δέκτες.

Τραπεζικοί κύκλοι στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, ενώ ο δημοσιογραφικός κόσμος με μέγιστη ζήλια αναγνωρίζει ότι ο Νίκος Υποφάντης είναι αδιαμφισβήτητος διεκδικητής του βραβείου Πούλιτζερ.

Δημοσιογράφος άλλου καναλιού -σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διεκδικήσει το βραβείο Πούλιτζερ- προσπάθησε να ζητήσει 16 δισ. δραχμές (όση και η χρηματοδότηση Τσουκάτου), αλλά βρέθηκε μπροστά σε μια αναπάντεχη αντίδραση του ΑΤΜ... Το μήνυμα της οθόνης ήταν αποστομωτικό...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)