to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:20 | 30.01.2017

Διεθνή

Σε πολύνεκρη τραγωδία κατέληξε πάρτι στο Άρμσταϊν της Γερμανίας

Έξι νεαροί, ηλικίας όλοι 18 ή 19 ετών, βρέθηκαν χθες νεκροί στην πόλη Άρμσταϊν της Βαυαρίας, στην κεντρική Γερμανία, έπειτα από πάρτι που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ σε μια αποθήκη κήπου, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, η οποία υποπτεύεται ότι η αιτία μπορεί να είναι δηλητηρίαση από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα


Έξι νεαροί, ηλικίας όλοι 18 ή 19 ετών, βρέθηκαν χθες νεκροί στην πόλη Άρμσταϊν της Βαυαρίας, στην κεντρική Γερμανία, έπειτα από πάρτι που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ σε μια αποθήκη κήπου, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, η οποία υποπτεύεται ότι η αιτία μπορεί να είναι δηλητηρίαση από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα.

"Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι οδήγησε στον θάνατο των έξι νεαρών, αλλά η αστυνομία διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιο βίαιο έγκλημα", επισημαίνει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Η πιθανότητα ο θάνατός τους να οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα τελεί υπό έρευνα επειδή βρέθηκε μια ξυλόσομπα στην αποθήκη.

Οι έξι νεαροί την είχαν ανάψει για να ζεσταθούν, επομένως "είναι μία πιθανότητα, αλλά υπάρχουν και άλλες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μπγιορν Σμιτ στη γερμανική εφημερίδα Bild, σημειώνοντας ότι η αστυνομία θα έχει στη διάθεσή της περισσότερες πληροφορίες μετά τις νεκροψίες που θα γίνουν.

Οι νεκροί, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 18 ή 19 ετών, βρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, του οποίου ο γιος και η κόρη βρίσκονται μεταξύ αυτών.

Ο δυστυχής πατέρας έκανε τη θλιβερή αυτή ανακάλυψη χθες το πρωί όταν ξύπνησε και είδε ότι τα παιδιά του δεν είχαν επιστρέψει στο σπίτι μετά το πάρτι που είχαν κάνει το προηγούμενο βράδυ στο σπιτάκι του κήπου, διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της περιοχής.

Πηγή: The Guardian via ΑΠΕ - ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)