to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:59 | 11.02.2015

Κοινωνία

Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Διακοπή κυκλοφορίας έχει επιβληθεί σε κάποιους δρόμους της Αττικής, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.



Παράλληλα, σε κάποια σημεία είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα, καθώς το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό.

Συγκεκριμένα, παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Πάρνηθας από το τελεφερίκ ως το καζίνο, στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης - Ν. Μακρής, από το Σ.Ν. Πεντέλης ″414″ έως και διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια και στην Ανατολική Οδό, στην περιοχή «Καλοπούλα», από το τέρμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας - Θήβας, από 4ο χλμ. (περιοχή Μάνδρας), στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Στην Εύβοια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, από 16ο (Καστέλλα) έως 51ο χλμ. (Προκόπι), για οχήματα άνω των 3,5 τόνων, και για όλα τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Αγ. Σοφίας. Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Χαλκίδας - Αιδηψού, από 16ο έως 51ο χλμ., Γυμνού - Σέτας, Στενής - Στροπώνων, Αγ. Αθανασίου - Γλυφάδας, Ιστιαίας - Ροβιών, Ροβιών - Δρυμώνα (Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ), Παγώντα - Μαρκάτες, Προκοπίου - Σρακίνικου, και Κιρύνθου - Φαράκλας. Επίσης, στο επαρχιακό και οδικό δίκτυο Μαντουδίου Ευβοίας και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο Ιστιαίας.

Στη Βοιωτία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θηβών και συγκεκριμένα από 34ο έως 30ο χλμ., αλλά και σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο νομού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)