to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

6:50 | 03.07.2019

Κοινωνία

Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς

Ο καύσωνας κάνει για τα καλά την εισβολή του σήμερα, καθώς ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Σε αρκετά μέρη της Ελλάδας η θερμοκρασία θα πιάσει τους 40 βαθμούς, με τις Κυκλάδες λόγω των ανέμων, που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, να έχουν θερμοκρασίες ως και 35 βαθμούς Κελσίου. Η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες θα κρατήσουν ως την Παρασκευή, σύμφωνα με τις προβλέψεις και μάλιστα θα ξεπεράσουν σε ορισμένες περιπτώσεις τους 40 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Mεταβλητοί 3 και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 και κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 37 και στην Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία και τη Στερεά 40 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα νότια δυτικοί πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)