to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:23 | 11.10.2022

Πολιτική

Σε πανικό η ΝΔ: Με χυδαιότητες και ακραία ψεύδη προσπαθούν να «θάψουν» την κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναδημοσίευσε σχόλιο του αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή όπου χαρακτήριζε «ανύπαρκτους» όσους «ασχολούνται με τους παιδοβιαστές» ενώ ο Γ. Κουμουτσάκος κατέβασε άρον άρον την ανάρτηση στην οποία ισχυρίζοταν ότι ο 53χρονος θα δικαζόταν για πλημμέλημα με τον ποινικό κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ


Αποτροπιασμό προκαλεί το χυδαίο retweet έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναδημοσίευσε σχόλιο του αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή όπου χαρακτήριζε «ανύπαρκτους» όσους «ασχολούνται με τους παιδοβιαστές».

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Μουμτζής έγραψε και αναδημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ατζέντα σήμερα είναι η λειτουργία του μετρό στον Πειραιά. Επάνω σε αυτήν την εικόνα γίνονται οι συγκρίσεις. Αφήστε τους ανύπαρκτους και τους μουσαμαδένιους να ασχολούνται με τους παιδοβιαστές. Δεν κάνουν πολιτική, αλλά ψυχοθεραπεία. Βγάζουν όλα τα συμπλέγματά τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι ο 53χρονος είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και δήλωσε ότι τέθηκε σε αναστολή από μέλος του κόμματος μετά τις αποκαλύψεις για τη δυσώδη δράση του σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας.

Πρωτοφανή ψέματα Κουμουτσάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον παιδοβιαστή

Σάλο προκάλεσε και ανάρτηση του Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ο 53χρονος παιδοβιαστής θα έπεφτε στα «μαλακά» λόγω ποινικού κώδικα. Ο βουλευτής της ΝΔ αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτησή του, ωστόσο είχε ήδη αποθηκευτεί από τους χρήστες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «Όλοι αισθανόμαστε αποτροπιασμό και μεγάλο θυμό! Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα όπως θα ίσχυε με το νόμο ΣΥΡΙΖΑ».

Την ανάρτηση του Γιώργου Κουμουτσάκο δεν άφησε ασχολίαστη ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος τόνισε:

«Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έσβησε το τουίτ, χωρίς το θάρρος να ζητήσει συγνώμη για το ψέμα. Ο βιασμός ήταν και έμεινε κακούργημα, επίσης ορίσθηκε ότι σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός (δηλαδή αυστηρότερο πλαίσιο). Τα πληρωμένα τρολ συνεχίζουν τη λάσπη, εδώ χωρίς ντροπή ξέπλεναν τον Λιγνάδη».

Στη συνέχεια, ο Γ. Κουμουτσάκος επέστρεψε με νέο fake news:


 

Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Η κομματική ταυτότητα ενός παιδοβιαστή δεν σβήνεται με διασπορά fake news

Δήλωση για τη διασπορά fake news όσον αφορά τον χαρακτηρισμό του αδικήματος και το μέγεθος των ποινών επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ έκανε και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεόφιλος Ξανθόπουλος. Κάνει λόγο για χυδαίο και ψευδέστατο αφήγημα λάσπης. 

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόφιλου Ξανθόπουλου

«Η νεοδημοκρατική ταυτότητα του 53χρονου παιδοβιαστή φαίνεται ότι έχει προκαλέσει πανικό στη ΝΔ. Άρχισε έτσι να στήνει ένα χυδαίο αφήγημα λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν ο παιδοβιασμός ήταν πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέν ψευδέστερον: Ο βιασμός ήταν πάντα και παραμένει κακούργημα, τελεία και παύλα. Μάλιστα, η αυστηροποίηση της ποινής για το βιασμό ανηλίκου (μόνο ισόβια) ψηφίστηκε, ΟΜΟΦΩΝΑ, απ’ όλα τα κόμματα και δεν αποτελεί “αποκλειστικότητα” της Ν.Δ. Τα απανωτά ψεύδη του κ. Γ. Κουμουτσάκου και άλλων στελεχών της ΝΔ  συνιστούν πλέον πολιτική αθλιότητα και θέτουν σοβαρό θέμα δεοντολογίας. Η λάσπη δεν θα γίνει ανεκτή, απ’ αυτούς που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και αναζητούν απεγνωσμένα έναν αντιπερισπασμό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)