to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:37 | 19.01.2017

Κοινωνία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν Δήμοι στη Θεσσαλία - Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Γρεβενά και στο Βόιο Κοζάνης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων και καταστροφικών καιρικών φαινομένων κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, μετά από αίτημά του προς το υπουργείο Εσωτερικών, τις περιοχές των Φαρσάλων, των Τεμπών και της Ελασσόνας του νομού Λάρισας.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε δήμους της Θεσσαλίας και στους τέσσερις νομούς, λόγω των έντονων και καταστροφικών καιρικών φαινομένων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ύστερα από αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών κι ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογα αιτήματα των δήμων.

 

Πιο συγκεκριμένα, κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τους παρακάτω δήμους:

Αλμυρού, Ζαγοράς - Μουρεσίου, Καλαμπάκας, Καρδίτσας, Παλαμά, Πύλης Σοφάδων, Τεμπών, Φαρσάλων, Μουζακίου, Πλαστήρα, Αργιθέας, Ελασσόνας και Τρικαίων.

Σημειώνεται, ότι έχουν ήδη κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Σκοπέλου και Αλοννήσου.

 

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ισχύει από τις 07/01/2017 και για ένα μήνα έως τις 07/02/2017

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε Φλώρινα, Γρεβενά και στο Βόιο Κοζάνης

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξαιτίας της χιονόπτωσης, της παγωνιάς και των εκτάκτων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με ανακοίνωση των δημάρχων στους δήμους Φλώρινας, Γρεβενών και Δεσκάτης της Π.Ε Γρεβενών.

Επίσης στον δήμο Βοϊου και στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού του δήμου Σερβίων Βελβεντού της Περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα , τις μεγάλες ποσότητες χιονιού και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)