to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:43 | 16.03.2013

Κοινωνία

Σε εξέλιξη ομηρία στις φυλακές Μαλανδρίνου (ενημέρωση)

Σύμφωνα με πληροφορίες στις φυλακές του Μαλανδρίνου ο Αλκέτ Ριζάι κρατάει ομήρους, πιθανότατα τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ ήδη έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις για να αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι.


Ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάμης οδεύει προς τις φυλακές του Μαλανδρίνου ενώ η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ριζάι είχε αποπειραθεί μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ώρα 2:00 π.μ.

Συνεχίζεται η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου

Συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα από τον αλβανικής καταγωγής κρατούμενο, Αλκέτ Ριζάι.

Ο Ριζάι κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, απαιτώντας, κατά τις πληροφορίες, να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του, έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.

Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ριζάι κατάφερε, άγνωστο πως, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια τουλάχιστον δύο συγκρατούμενών του, να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών. Η περιοχή αστυνομοκρατείται καθώς έχουν μεταβεί εκεί μονάδες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα.

Στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.


News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)