to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:49 | 30.07.2022

Κοινωνία

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, ενώ παράλληλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός βίαζε επί επτά μήνες το κορίτσι, από τον Ιανουάριο του 2022, ενώ προσπαθούσε να την πείσει να βιντεοσκοπήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο 53χρονο συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Στο φως τα ντοκουμέντα της φρίκης

Παράλληλα, αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η δικογραφία της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι οι περιγραφές που ακολουθούν προκαλούν αποστροφή και σοκάρουν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο προπονητής την οδήγησε σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της σε αυτόν. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχό και τη βίασε.

Επισημαίνεται οτι το κοριτσάκι δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία και «ζητούσε επανειλημμένα από τον αστυνομικό να σταματήσει. Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Μετά τη σεξουαλική πράξη, το παιδί, διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο ευθύς όταν επέστρεψε στην οικία της απέρριψε στα σκουπίδια.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες για το πώς προσέγγιζε τα θύματα του ο αστυνομικός, που υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Μυτιλήνης, είναι πραγματικά φρικιαστικές.

Ο αστυνομικός φέρεται πως τους τελευταίους δύο μήνες είχε ζητήσει από την 14χρονη 4-5 φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ πριν από περίπου 20 μέρες οδήγησε την ανήλικη σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με βίαιο τρόπο την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Μάλιστα, η 14χρονη φέρεται να παρακαλούσε τον αστυνομικό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος συνέχιζε τις φρικιαστικές πράξεις του.

Πώς δρούσε ο παιδεραστής αστυνομικός

Η 14χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αντιλήφθηκε τον Ε.Μ. να θωπεύει κι άλλο παιδί. Επίσης, περιέγραψε ότι την είχε χαϊδέψει αρκετές φορές στους μηρούς εντός του αυτοκινήτου του, πριν προχωρήσει σε ασέλγεια σε βάρος της.

Ο 53χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού φέρεται να είχε πλησιάσει κι άλλες ανήλικες, ενώ επικοινωνούσε μέσω λογαριασμού με ψευδώνυμο με τα κορίτσια. Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα “Μέγας Αλέξανδρος”.

Ο προπονητής, όπως τονίζεται, συνήθιζε να συνοδεύει στα σπίτια τους αρκετά κορίτσια μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Η ύποπτη συνομιλία

Η μητέρα της 14χρονης ανακάλυψε ύποπτη συνομιλία της κόρης της στα social media με τον λογαριασμό που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος, στην οποία ζητούσε από την ανήλικη άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο.

Ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς φαινόταν να είναι ιδιαίτερα πιεστικός προς την κόρη της. Στη συνέχεια η γυναίκα έκανε την καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για όσα της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της για τον εφιάλτη που ζούσε όλο αυτό το διάστημα.

Πηγές: In.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)