to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:58 | 30.08.2016

Πολιτική

Σε απόγνωση η ΕΠΟ, ματαίωσε τη συνάντηση για τη διαιτησία - Οργή και αγανάκτηση σε FIFA-UEFA

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι απεσταλμένοι της FIFA και της UEFA, την απόφαση της ΕΠΟ, να ματαιώσει την προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League.


Οι άνθρωποι της FIFA, νιώθουν έκπληκτοι αλλά και αγανάκτηση, για την κίνηση της ΕΠΟ, που δεν έχει καμιά δικαιολογία, για την κίνηση της.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη, στις 11.00. Ο  Κωστάκης Κουτσοκούμνης και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας πήγαν στα γραφεία της ΕΠΟ, μια ώρα νωρίτερα, για να ενημερώσουν την διοίκηση της ομοσπονδίας, για τις αλλαγές που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στη ΕΠΟ, όταν άκουσαν ότι θα πρέπει να συσταθεί νέα ΚΕΔ που θα αποτελείται από διεθνείς πρώην διαιτητές και ενώ η επιτροπή θα τελεί υπό διεθνή επιτροπεία και θα καταρτίσει νέο πίνακα διαιτητών και βοηθών του πρωταθλήματος, αποφάσισαν να «επαναστατήσουν». Ποια ήταν η αντίδραση τους; Απάντησαν αρνητικά στις αλλαγές που πρότεινε η FIFA στη διαιτησία, αλλά και στο καταστατικό!

Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΠΟ ενημέρωσε λίγα λεπτά, πριν την συνάντηση, είτε με mail, είτε με fax, είτε με sms,για την ματαίωση της! Ενώ η ΕΠΟ ενημέρωνε για την ματαίωση, αρκετοί εκπρόσωποι είχαν ήδη καταφθάσει στο Γουδή!

Οργή σε FIFA/UEFA: «Είμαστε έκπληκτοι με την ΕΠΟ, φεύγουμε για να πάρουμε αποφάσεις»

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αντικρίζοντας τα μέλη της Super League, τους είπε: «Δεν υπάρχει συνάντηση! Είμαστε το ίδιο έκπληκτοι με εσάς. Δεν ξέρουμε τι να πούμε… Η ΕΠΟ μας είπε ότι αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο καταστατικό της, κάτι που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο θέμα της διαιτησίας. Η ΕΠΟ αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή! Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την εξέλιξη. Αποχωρούμε και θα πάμε στη βάση μας για να συζητήσουμε με τα αρμόδια όργανά μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)