to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:14 | 22.09.2016

Πολιτισμός

«Save the Day»: Αστέρια του Χόλιγουντ ενώνονται κατά του Τραμπ σε ένα επικό βίντεο

Στο βίντεο με σύνθημα “Save the Day” δεν ακούγεται ούτε μια φορά το όνομα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ωστόσο… φωτογραφίζεται επαρκώς και με τα μελανότερα χρώματα.


Το βίντεο σκηνοθέτησε ο μέτρ των επιτυχιών της Μάρβελ Τζος Γουέντον και σε αυτό συμμετέχει πληθώρα αστέρων του Χόλιγουντ.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Μαρκ Ράφαλο, η Τζούλιαν Μουρ, ο Στάνλεϊ Τουστι, είναι μόνο μερικοί από τους αστέρες του Χόλιγουντ που εμφανίζονται στο βίντεο και ζητούν από τους Αμερικανούς πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της 8ης Νοεμβρίου για να εκλέξουν νέο πρόεδρο.

«Είναι η πιο σημαντική μέρα για όλους» λένε μέσα στο βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν και απλοί πολίτες, θέλοντας να δείξουν πως το αποτέλεσμα των εκλογών είναι κάτι που αφορά όλους. Όλοι όσοι ενώθηκαν για το βίντεο αυτό έχουν ένα κοινό: τάσσονται κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Κάτι που φαίνεται και στο τρίλεπτο βιντεάκι όταν ακούγεται η φράση «μην ψηφίσετε τον Τραμπ» του οποίου το όνομα αν και δεν ακούγεται υπονοείται από τα συμφραζόμενα. 

Στο βίντεο με σύνθημα “Save the Day” δεν ακούγεται ούτε μια φορά το όνομα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ωστόσο… φωτογραφίζεται επαρκώς και με τα μελανότερα χρώματα.

Μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζεται ως ένας δειλός ρατσιστής και υβριστής που θα προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον αμερικανικό κοινωνικό ιστό.

Οι σταρ υπογραμμίζουν πόσο σημαντική είναι η ψήφος των αμερικανών πολιτών στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, και για όσους δεν πειστούν με τη σειρά πολιτικών επιχειρημάτων που παραθέτουν… υπόσχονται μέχρι και γυμνή σκηνή του Μαρκ Ράφαλο στην επόμενη ταινία του, αν η χώρα γλιτώσει από μια εκλογή του Τραμπ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)