to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Σαν βρεγμένη γάτα

Προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη σε κάποιον υπηρεσιακό του υπουργείου Εμπορίου, που δεν αξιολόγησε πολιτικά και διπλωματικά το θέμα


Είναι βαρύ πλήγμα για τον Άδωνι Γεωργιάδη το κάζο με την κατοχύρωση του ευρωπαϊκού σήματος «tourkaegean». Όχι μόνο γιατί το επιτελικό κράτος εφτά μήνες δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Αλλά γιατί ο ίδιος προσωπικά έχει χτίσει την πολιτική του καριέρα σε πατριδοκάπηλες σπέκουλες κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Και τώρα βρέθηκε με τα γκλοπόστ αφύλακτα.

Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να υποθέσουμε τι θα έλεγε περιφερόμενος στα κανάλια ο συγκεκριμένος άνθρωπος αν ήταν στην αντιπολίτευση και η υπόθεση αφορούσε παραλείψεις τις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Τον θυμόμαστε από τις Πρέσπες, άλλωστε.

Τότε που πλειοδοτούσε σε εμφυλιοπολεμικά και διχαστικά κηρύγματα. Που φώναζε «όποιος υποστηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ή προδότης ή χρήσιμος ηλίθιος». Που προσέφερε πολιτική κάλυψη στα μπάχαλα των χρυσαυγιτών στο Σύνταγμα και στις καταλήψεις φασιστικών ομάδων στα σχολεία.

Που δήλωνε υπερηφάνως μαζί με ολόκληρη τη Ν.Δ. ότι θα προστατεύσει με το σώμα του τις εμπορικές ονομασίες των προϊόντων της ελληνικής Μακεδονίας. Μια υπόθεση τύπου «turkaegean» θα ήταν τότε βούτυρο στο ψωμί του. Ορίστε, δίνουν το Αιγαίο στους Τούρκους, θα φώναζε. Και κοίτα να δεις που έσκασε στα δικά του χέρια.

Τώρα προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη σε κάποιον υπηρεσιακό του υπουργείου Εμπορίου, που δεν αξιολόγησε πολιτικά και διπλωματικά το θέμα και δεν ενημέρωσε τους προϊσταμένους του. Σαν βρεγμένη γάτα. Έχει γυρίσματα ο καιρός και η πολιτική κερδοσκοπία πληρώνεται.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)