to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:35 | 28.03.2019

Αυτοδιοίκηση

Σ. Ρούσσος: ΚΚΕ και ΛΑΕ στον δήμο μας μπερδεύουν την πολιτική αντιπαράθεση με τη συκοφαντία

«Πολλά ακούσαμε και πολλά ανεχθήκαμε, αλλά όχι να με βγάλουν και Χρυσαυγίτη!» δήλωσε αγανακτισμένος στον 105,5 Στο Κόκκινο και στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη χθες, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. Αφορμή η νέα επίθεση εναντίον του, από την παράταξη του ΚΚΕ, που περίπου ισχυρίζεται ότι ο δήμαρχος απεδέχθη να παρίσταται στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής,επίθεση την οποία υιοθέτησαν και οι εκπρόσωποι της ΛΑΕ.


«Επρόκειτο για στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που στο παρελθόν ήταν στη Χρυσή Αυγή και συμμετείχε στην αντιπροσωπεία της ΝΔ στην παρέλαση, τόνισε ο Σίμος Ρούσσος, τον οποίο ούτε γνώριζα καν αλλά και είναι φανερό ότι δεν μπορεί ο δήμαρχος να κανονίζει ποιοι θα εκπροσωπούν τα κόμματα. Το εξοργιστικό είναι ότι τα έβαλαν με τη δημοτική αρχή αντί να τα βάλουν με τη ΝΔ που τον έχει εντάξει στους κόλπους της» συνέχισε και θύμισε τις επιθέσεις που είχε δεχτεί επειδή το 2014 ακούστηκε ο ύμνος του ΕΑΜ στην παρέλαση ή τον χαρακτηρισμό «Βόρεια Κορέα» για το Χαλάνδρι.

Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες να συκοφαντηθεί η δημοτική αρχή με ψευδείς ειδήσεις, όπως ότι προτίθεται να φτιάξει...χωματερή στο οικόπεδο επί της Αττικής οδού που εξασφάλισε ο Δήμος για την κατασκευή σύγχρονου αμαξοστασίου των απορριμματοφόρων.

«Το κίνητρο είναι πολιτικό, να πληγεί με κάθε τρόπο η παράταξη που διοίκησε τον δήμο, η παράταξη που προέκυψε από όλο σχεδόν το φάσμα της Αριστεράς και παρήγαγε έργο οφθαλμοφανές». Προσπάθησα να κρατηθώ μακριά από τους εμφύλιους της Αριστεράς, είπε, «γιατί πιστεύω ότι απογοητεύουν τους ανθρώπους. Κάποιοι όμως, δεν ενδιαφέρονται και στο όνομα της πολιτικής αντιπαράθεσης, που είναι θεμιτή, προχωρούν σε ύβρεις και συκοφαντίες. Θα κριθούν ανάλογα από τους πολίτες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)