to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Σ. Φάμελλος: "Μπούλινγκ" δημιουργούν τα άρθρα σας κ. Αναστασιάδη (βίντεο)

«Τα άρθρα σας δημιουργούν μπούλινγκ» είπε από τη θέση του μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στην επίθεση του Θ. Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ.


Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε σε άρθρο του Πρώτου Θέματος που έγραφε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν στην Ανάσταση το Πάσχα, την ώρα που «οι περισσότεροι ήμασταν στα χωριά μας». «Αυτό μας έχει προσβάλλει και έχει ωθήσει σε μπούλινγκ γιατί πολλά στελέχη της Χ.Α. το χρησιμοποίησαν στα καφενεία των περιοχών». «Επιτρέψτε μου να σας επιστρέψω την κατηγορία αυτή ολόκληρη».

Συνεχίζοντας ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι: «Παραδεχθήκατε ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση μπούλινγκ, ή πίεσης εις βάρος σας κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής». Όμως «αποτελεί παραποίηση της πραγματικότητας όσα είπατε για τον Ρουβίκωνα και τις δήθεν σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή μάλιστα που ακόμα χτυπάνε βόμβες στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη, ή διαλύονται συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής επεσήμανε ότι κάποιοι εκ των βουλευτών δεν ρώτησαν σχετικά με το υπό εξέταση θέμα της Επιτροπής. «Δεν έκαναν όλοι οι συνάδελφοι ερωτήσεις για τα δάνειά σας αντίθετα σας τέθηκαν ερωτήματα αν υπάρχει θεσμικό πρόβλημα στη χώρα και ανασύρατε φωτογραφίες προς επιβεβαίωση».

Αναπάντητα άφησε ο κ. Αναστασιάδης τα σοβαρά ερωτήματα που εγείρονται αναφορικά με τα δάνεια του Πρώτου Θέματος όπως: Εφόσον η επιχείρηση πήγε εκπληκτικά το 2005, 2006 για ποιο λόγο δημιουργήθηκε η αναπτυξιακή; ή για ποιο λόγο πήρε δάνειο 18 εκ. το Πρώτο Θέμα, αφού πήγαινε καλά;

Μας το συνέστησαν είπε ο κ. Αναστασιάδης αλλά ο κ. Φάμελλος επέμεινε ότι «ποιος σας συνέστησε να φτιάξετε νέα εταιρεία;» Μετά από επίμονες ερωτήσεις υποστήριξε ότι «θα το ψάξει και θα ενημερώσει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)