to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:20 | 01.06.2020

Πολιτική

Σ. Αλεξίου: «Εμείς ποτέ δεν θα γίνουμε σαν την "σοβαρή" ΟΝΝΕΔ»

«Ποτέ δεν θα βάλουμε το κουστούμι του "υπεύθυνου" πολιτικού που καλύπτει μεγάλα συμφέροντα, που δεν αντιδρά στη διάλυση της προοπτικής για τη γενιά του, που δεν λέει κουβέντα για τα δώρα σε φίλους επιχειρηματίες, που έχει ακροδεξιούς συνομιλητές και συμμάχους, που ποντάρει στην πολιτική υπεραξία της στοχοποίησης των αδύναμων και κατατρεγμένων»


O Σωτήρης Αλεξίου, με ανάρτησή του (1/6/20) στα social media, απαντάει στη συκοφαντική επίθεση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Π. Μαρινάκη, κατά της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας επίσης λόγο για «κενές περιεχομένου ατάκες και η γενικότητα των απαντήσεων» τη συνέντευξη του Π. Μαρινάκη στην εφημερίδα Kontra.

Παράλληλα, ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει φωτογραφίες για τις δράσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα κατά τη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του προέδρου της ΟΝΝΕΔ ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απείχε από τέτοιου είδους δράσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σ. Αλεξίου:

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Pavlos Marinakis, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kontra News επέλεξε να επιτεθεί στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και να ασκήσει κριτική, για άλλη μια φορά, ότι ήταν απούσα από την κοινωνία την περίοδο της καραντίνας και μετά τη λήξη της. Παράλληλα, δεν αφιέρωσε μισή λέξη για να αγγίξει τα ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, όπως η Παιδεία, η Εργασία, το Περιβάλλον. Οι κενές περιεχομένου ατάκες και η γενικότητα των απαντήσεων δείχνει ότι η ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρός της έβαλε στο mute ό,τι ενοχλεί την κυβέρνησή του. Μια κυβέρνηση που δεν ντράπηκε να χρησιμοποιήσει την πανδημία για να εφαρμόσει μια σειρά σαρωτικών μέτρων υπό τον μανδύα του φόβου και της παραπληροφόρησης.

Εμείς, ποτέ δεν θα γίνουμε σαν την "σοβαρή" ΟΝΝΕΔ. Ποτέ δεν θα βάλουμε το κουστούμι του "υπεύθυνου" πολιτικού που καλύπτει μεγάλα συμφέροντα, που δεν αντιδρά στη διάλυση της προοπτικής για τη γενιά του, που δεν λέει κουβέντα για τα δώρα σε φίλους επιχειρηματίες, που έχει ακροδεξιούς συνομιλητές και συμμάχους, που ποντάρει στην πολιτική υπεραξία της στοχοποίησης των αδύναμων και κατατρεγμένων.

ΥΓ1. Επειδή στην ΟΝΝΕΔ δεν άκουσαν την παραίνεση μας να τηλεκαταρτιστούν, αλλά άφησαν για όλους τους υπόλοιπους αυτό το προνόμιο, παραθέτω μια σειρά φωτογραφιών για να δουν κάποιες από τις δράσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.
ΥΓ2. Η κοινωνία και η νέα γενιά ξυπνάει και το μόνο καταφύγιο της ΝΔ είναι η καταστολή και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
ΥΓ3. Υπεύθυνη στάση είναι η στάση της προάσπισης των κεκτημένων της κοινωνίας απέναντι στον οδοστρωτήρα των μέτρων της κυβέρνησης που διαλύει τα πάντα προς όφελος των ισχυρών.
ΥΓ4. To be continued...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)