to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:32 | 17.03.2023

πηγή: News247

Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την παραπομπή της σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας ζητά ο Εισαγγελέας

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να δικαστεί ενώπιον του ΜΟΔ η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.


(EUROKINISSI)

Στο εδώλιο για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της στέλνει την Ρούλα Πισπιρίγκου με την πρόταση του προς δικαστικό συμβούλιο που θα κρίνει την υπόθεση, ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά από τους δικαστές που θα κρίνουν την υπόθεση να παραπέμψουν σε δίκη την 34χρονη μητέρα, που ήδη δικάζεται για «ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα» σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τους θανάτους της δεύτερης κόρης της Μαλένας και του τελευταίου παιδιού της, της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρέπει να δικαστεί ενώπιον του ΜΟΔ για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή που αφορά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου το κοριτσάκι είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα, και για τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με τη μεγάλη της αδελφή Τζωρτζίνα.

Παράλληλα ο εισαγγελέας ζητά να παραταθεί η προσωρινή κράτηση της Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα, Παρασκευή (17/3), η νοσηλεύτρια του Καραμανδάνειου που έσπευσε στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, όταν το κοριτσάκι έπαθε ανακοπή, ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη ενώπιον του ΜΟΔ της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η κ. Ελευθερία Πετσάβα, που είχε βάρδια στο Καραμανδάνειο στις 10 και 11 Απριλίου 2021, όταν είχε εισαχθεί η Τζωρτζίνα, μίλησε στο δικαστήριο για όσα προηγήθηκαν του δραματικού περιστατικού που άφησε τετραπληγικό το παιδί.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)