to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:16 | 16.01.2013

Διεθνή

Ρωσία: αρνήθηκαν αποφυλάκιση μέλους των Pussy Riot για να μεγαλώσει το παιδί της

Όχι, είπε ρωσικό δικαστήριο στο αίτημα της Μαρίας Αλιόκινα, μέλους του συγκροτήματος Pussy Riot, να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που της έχει επιβληθεί, όταν ο γιός της συμπληρώσει τα 14 χρόνια του.


 Η Αλιόκινα σημείωνε στην έφεση της ότι ο αποχωρισμός λόγω της φυλάκισης των 2 ετών που της επιβλήθηκε, δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη του παιδιού που είναι σε νηπιακή ηλικία.


«Κανείς δεν θα με αναγκάσει να πω ότι είμαι ένοχη. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να μετανοήσω», είπε η 24χρονη Αλιόκινα στο δικαστήριο. Η Αλιόκινα είχε καταδικαστεί μαζί με την Ναντέζντα Τολοκονίκοβα σε 2ετή φυλάκιση για «χουλιγκανισμό με κίνητρα θρησκευτικού μίσους» επειδή ως μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot ερμήνευσαν μια πάνκ προσευχή στο ναό του Σωτήρος στη Μόσχα. Επρόκειτο για μία επίκληση στην Παναγία για μία «Ρωσία χωρίς τον Πούτιν».


Ένα τρίτο μέλος του συγκροτήματος, η Γιεκατερίνα Σαμουτσέβιτς, καταδικάσθηκε με αναστολή και έχει αφεθεί ελεύθερη.


Πηγή: www.lifo.gr

Όχι, είπε ρωσικό δικαστήριο στο αίτημα της Μαρίας Αλιόκινα, μέλους του συγκροτήματος Pussy Riot, να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που της έχει επιβληθεί, όταν ο γιός της συμπληρώσει τα 14 χρόνια του. Η Αλιόκινα σημείωνε στην έφεση της ότι ο αποχωρισμός λόγω της φυλάκισης των 2 ετών που της επιβλήθηκε, δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη του παιδιού που είναι σε νηπιακή ηλικία. «Κανείς δεν θα με αναγκάσει να πω ότι είμαι ένοχη. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να μετανοήσω», είπε η 24χρονη Αλιόκινα στο δικαστήριο. Η Αλιόκινα είχε καταδικαστεί μαζί με την Ναντέζντα Τολοκονίκοβα σε 2ετή φυλάκιση για «χουλιγκανισμό με κίνητρα θρησκευτικού μίσους» επειδή ως μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot ερμήνευσαν μια πάνκ προσευχή στο ναό του Σωτήρος στη Μόσχα. Επρόκειτο για μία επίκληση στην Παναγία για μία «Ρωσία χωρίς τον Πούτιν». Ένα τρίτο μέλος του συγκροτήματος, η Γιεκατερίνα Σαμουτσέβιτς, καταδικάσθηκε με αναστολή και έχει αφεθεί ελεύθερη. Πηγή: www.lifo.gr
tags: Ρωσία

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)