to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:01 | 15.02.2013

Κοινωνία

Ρεζίλι των σκυλιών!

Τις επιτυχίες της ανταγωνιστικής μας κυβέρνησης μετράει ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης



«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά, είναι η γάτα! Η γάτα είναι εφτάψυχη και το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο. Είναι ευφυής, ευέλικτη και είναι και χρήσιμη, πάρα πολύ χρήσιμη. Σώζει καταστάσεις, ζωές. Από ερπετά! Και χρειάζεται μια γάτα η οποία θα αντιμετωπίσει και διάφορα πολιτικά ερπετά» είπε ο Μπένι στον καθρέφτη. Ξεχνώντας πως η εν λόγω γάτα έχει εξαντλήσει και τις επτά ζωές της. Άσε που αν είχε διαβάσει το μάθημά του, θα ήξερε πως η γάτα είναι ο χειρότερος δολοφόνος του ζωικού βασιλείου, καθώς είναι το μόνο αρπακτικό που σκοτώνει για το κέφι του.


Σε σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ επρόκειτο να μιλήσει ο Όσκαρ Πιστόριους την επόμενη εβδομάδα. Με θέμα τη βία κατά των γυναικών. Στο μεταξύ σκότωσε τη σύντροφό του. Όσκαρ υποκρισίας.


Αγωγή 300.000 ευρώ κατά της Αυγής κατέθεσε ο Κουρτάκης των «Παραπολιτικών». Ζητάει και φυλάκιση ενός χρόνου για το Φίλη και τη Νταρζάνου. Δικηγόρος του; Ο Βορίδης!


Το 32% των Ελλήνων εργαζομένων θυσιάζουν τον ύπνο τους προς όφελος της εργασίας τους, λέει έρευνα. Το υπόλοιπο 68% απλώς έχει χάσει τον ύπνο του. Και τη δουλειά του.


Εδέησε η ΕΛΑΣ να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες των Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν με όπλα. Κουκλάκια! Ούτε Photoshop, ούτε τίποτε.

Ραβασάκι στον κυρ-Φώτη έστειλε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Μπένι. Μόνο ο Μπίστης χάρηκε.


Λόγω κρίσης, αυξάνονται τα ανήλικα στις ψυχιατρικές κλινικές
. Άμα τις κλείσει κι αυτές η κυβέρνηση, δεν θα πηγαίνει κανένα παιδί και θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Γιατί επιμένουν εκεί στο ΔΟΛ να μας συστήνουν πώς πρέπει να φέρεται ένας σωστός αριστερός; Εξ όσων γνωρίζω, ο κ. Χρήστος Ζαμπούνης, ο δάσκαλος της σωστής συμπεριφοράς, δεν ανακατεύεται με την πολιτική. Εκτός εάν έχει να κάνει με το Στέμμα, φυσικά.

Παραδόξως, οι αγρότες δεν πείθονται να εγκαταλείψουν τα μπλόκα. Οι κακομαθημένοι!

Πώς θα 'βλεπα τον Μπούτα να κρατάει την ομπρέλα πάνω από τον Τσίπρα, στο μπλόκο της Νίκαιας, ε αυτό δεν το περίμενα!

Έκανε ερωτήσεις η Ζωή Κ. στην προανακριτική και έφυγαν όλα τα μέλη της. Εφόσον έμειναν οι μάρτυρες και οι πρακτικογράφοι κανένα πρόβλημα.

Και μιας και τόφερε η κουβέντα, ο νομικός σύμβουλος του Παπακωνσταντίνου, Αναστάσιος Μπάνος, τον ψιλο(χοντρο)άδειασε τον Μπένι στην προανακριτική. Κατά τ' άλλα ήταν προσωπική η επίθεση του Σύριζα, ε;

«Σπάμε 15 μύθους συκοφαντών για την κυβέρνηση Παπανδρέου» τιτλοφορείται το νέο μανιφέστο του Γιώργου. Μην κουράζεσαι, ρε παληκάρι, κι έχεις και τζετ λάγκ.

Looked Like A Pissing Post To Me

Χρόνια πολλά, καλή μας Τρόικα!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)