to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ρένα Δούρου: Ήρθα για να μείνω, όλοι μαζί θα κάνουμε την ανατροπή (βίντεο)

«Ήρθα για να μείνω, όλοι μαζί θα κάνουμε την ανατροπή» δήλωσε η Ρένα Δούρου εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη μάχη στην περιφέρεια Αττικής. Η περιφέρεια Αττικής αποτυπώνει όλες τις παθογένειες της χώρας από το οργανόγραμμα, ως την ανθρωπιστική κρίση, κάτι άλλωστε που έχει αναγνωριστεί και από διεθνείς οργανισμούς είπε σε συνέντευξή της στο κανάλι Ε.


Έκανε γνωστό ότι η παρουσίαση του προγράμματός της θα γίνει κατά θεματικές ενότητες, ώστε να διατυπωθούν όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται οι προτάσεις για τις αλλαγές που αφορούν την περιφέρεια. Οι κοινωνικές υποδομές, το νέο ΕΣΠΑ, το ρυθμιστικό σχέδιο θα παρουσιαστούν ξεχωριστά σε συνεντεύξεις τύπου και θα επιχειρηθεί να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος άμεσα με τους πολίτες και μέσω διαδικτύου, όπου θα επικεντρώνεται στις προτάσεις για τα ουσιαστικά προβλήματα.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι μας πλαισιώνουν και εργάζονται με ξεχωριστό ήθος για να έχουμε ένα πρόγραμμα από τους πολίτες, για τους πολίτες» τόνισε η υποψήφια περιφερειάρχης συμπληρώνοντας ότι το ψηφοδέλτιο της υποψηφιότητάς της θα χαρακτηρίζεται από ευρύτητα υποψηφίων από τους κοινωνικούς φορείς και όχι αποκλειστικά ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Θα  απαρτίζεται από πολίτες που μάχονται καθημερινά για τα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής.

Όσον αφορά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις υποστήριξε ότι «η ψήφος των πολιτών είναι αυτή που μετράει» και εκφράζοντας τη δυσπιστία της σημείωσε ότι πολλές λειτουργούν με βάση τις πολιτικές σκοπιμότητες και συχνά «πέφτουν έξω» .

Μίλησε με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το δήμο της Αθήνας: «Είναι ένας νέος άνθρωπος, με λαμπρές σπουδές που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστός, από τις σημαντικές παρεμβάσεις του για την οικονομία». Εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι οι πολίτες είναι σε θέση να κάνουν την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και αυτό είναι κάτι που τη γεμίζει δύναμη και πείσμα. Τέλος, συμπλήρωσε ότι για εκείνη «η πολιτική παρέμβαση απέχει πολύ από το γραφείο».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)