to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:46 | 23.12.2018

Κοινωνία

Ρένα Δούρου: Για πέμπτη χρονιά κάνουμε το Πεδίο του Άρεως χώρο γιορτής, μουσικής, ψυχαγωγίας, πολιτισμού

Ξεκίνησαν χθες οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ανανεωμένο Πεδίο του Άρεως, που θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, με δωρεάν είσοδο.


Στη μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους έδωσαν το παρών η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πάρκων και Αλσών, Βασιλική Λάσκαρη, καθώς και η Βουλεύτρια Χαρά Καφαντάρη. 

No automatic alt text available.

Το μητροπολιτικό Πάρκο γίνεται ξανά τόπος σημαντικής πολιτιστικής δραστηριότητας - το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Η Περιφερειάρχης και η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη εγκαινίασαν και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Πεδίο του Άρεως, το οποίο λειτουργεί από την προηγούμενη εβδομάδα, περιηγήθηκαν στους χώρους, μετείχαν σε δραστηριότητες και μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

«Είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε»

Η Ρένα Δούρου, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της επισήμανε: «Δίνουμε σήμερα το παρών εδώ στο γιορτινό Πεδίο του Άρεως. Για πέμπτη χρονιά κάνουμε το πάρκο χώρο γιορτής, μουσικής, ψυχαγωγίας, πολιτισμού. Και είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε. 

Και σήμερα είμαστε όλοι εδώ με τους συμπολίτες μας για να χαρούμε με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν σήμερα και όλες τις μέρες του χρόνου για το αποτέλεσμα αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Μια στιγμή από την ξεχωριστή χθεσινή βραδιά στο Πεδίο του Άρεως

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)