to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:28 | 13.05.2019

Διεθνή

Ρένα Δούρου: Αν είμαι η πολιτική Ιφιγένεια να θυσιαστώ, μπας και φυσήξει ούριος πολιτικός άνεμος (βίντεο)

Η Ρένα Δούρου την ημέρα της ονομαστικής της εορτής έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη στο RISE TV. Μίλησε για το έργο της στην Περιφέρεια, αλλά και για την καθημερινότητά της. Τόνισε ότι «το στοίχημά μου είναι να μην αρρενοποιηθώ, γιατί ο ποιος εύκολος τρόπος να επιβιώσεις είναι να προσπαθήσεις να απεγκριθείς ότι σημαίνει θηλυκή ταυτότητα».


Πώς επιλέξατε να κατέβετε ξανά υποψήφια; 

Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μάχη. Μου αρέσει που συζητάω με νέους ανθρώπους. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τον Δήμο, τα τελευταία 4 χρόνια όμως τα λέμε και στη Δούρου, αφού εκείνη φταίει για όλα. Είναι κρίσιμη κάλπη αυτή της Περιφέρειας. Η Περιφέρεια Αττικής έγινε γνωστή τα τελευταία έτη και υπάρχει ένα σχετικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τις άλλες 12 κάλπες. Τώρα που ο προηγούμενος περιφερειάρχης, ο παρολίγον υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που λένε να μην πέσει καμία Περιφέρεια στα χέρια κάποιου που δεν φέρει την κάρτα μέλους, κινδυνεύουνε όλη αυτή τη δουλειά που κάναμε για τους αναπήρους, τις γυναίκες, για τους νέους να τη θυσιάσουν στην κιμαδομηχανή για τις Ευρωεκλογές. Ε, δεν μπορούσα να πω ότι έκλεισα τον κύκλο μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ότι θέλω να πάω να κάνω κάτι άλλο.

 
 
 

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί η Ρένα Δούρου ρίχνει το γάντι στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης για να μην υπάρξει νέα περίπτωση Ματιού, με την εκατόμβη νεκρών από την φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού. 

«Εργάζομαι όσο μπορώ, γιατί δεν είμαι υπουργός, για να βοηθήσω ώστε να μην έχουμε άλλες τέτοιες φυσικές καταστροφές σαν το Μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Αττικής. 

«Θέλουμε να φύγουμε από τους πολιτικούς που λένε δεν είμαι εγώ αρμόδιος», είπε. 

Σε μία αναφορά της στον Θεό η Ρένα Δούρου τόνισε ότι θεομηνίες όπως στο Μάτι δεν μπορούν να αποδοθούν ως θεομηνίες αφού αν ο Θεός υπάρχει και είναι καλός δεν μπορεί να τιμωρεί παιδιά.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)