to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:56 | 19.12.2012

πηγή: https://left.gr/91

Κοινωνία

Ρε, μπας κι είμαστε ρατσιστές;

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


Εμείς οι Έλληνες μπορεί να είμαστε πολλά, αλλά ρατσιστές δεν είμαστε, σε αντίθεση με τους άλλους λαούς που είναι ρατσιστές του κερατά, κυρίως έναντι ημών των Ελλήνων. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το DNA μας, κάτι συνάψεις, κάτι διακλαδώσεις, κάτι διασταυρώσεις, Κατεχάκη και Κηφισίας, αν δεν κάνω λάθος.

Βέβαια, εμείς οι Έλληνες είμαστε λαός περιούσιος, απευθείας απόγονοι του Αλεξάνδρου που έφτασε μέχρι τη Βακτριανή κι ας μην έχουμε ταξιδέψει πέρα από το Λιόπεσι, παιδιά του Ομήρου που έγραψε την Ιλιάδα και την Οδύσσεια κι ας μην έχουμε γράψει ούτε σημείωμα για σούπερ μάρκετ. Τα κορμιά μας είναι σμιλεμένα από τον Πραξιτέλη, ακόμα και οι κοιλιές μας είναι αγαλματένιες, γι' αυτό δεν πρέπει να αναμειγνυόμαστε με φυλές που δεν είναι χειροποίητες. Οι επιβουλείς μας, που δεν ξέρουμε ποιοι είναι, αλλά θα το μάθουμε, θέλουνε να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη, επειδή εμποδίζουμε τα σχέδιά τους, τα οποία δεν ξέρουμε ποια είναι, αλλά θα τα μάθουμε, γι’ αυτό μας στέλνουνε τους αραπάδες κατά μιλιούνια, ευτυχώς όμως εμείς δεν είμαστε ρατσιστές.

Βέβαια, έχουμε το πιο ρατσιστικό κόμμα στον πλανήτη, του δώσαμε 7% στις εκλογές και μόλις είδαμε ότι σφάζει και δέρνει μαύρους, το ανεβάσαμε στο 12%. Έχουμε την πιο ρατσιστική αστυνομία της Ευρώπης, που βασανίζει κόσμο μόνο και μόνο επειδή έχει λάθος χρώμα δέρματος κι όταν την καταγγέλλουν τα ξένα ΜΜΕ, βγαίνει ο ρατσιστής υπουργός της Τάξεως και τα απειλεί με μηνύσεις. Έχουμε και ρατσιστή πρωθυπουργό, που εξελέγη με λάβαρο την ξενοφοβία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και απειλές του στυλ «μην τυχόν και ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα φέρει στα σπίτια σας Πακιστανούς». Τον Σαμαρά, που πάγωσε με το έτσι θέλω τον νόμο για την ιθαγένεια, στερώντας την από παιδιά που γεννήθηκαν, ζουν και πάνε σχολείο στην Ελλάδα, ευτυχώς όμως εμείς δεν είμαστε ρατσιστές.

Βέβαια, έχουμε την πιο ρατσιστική τηλεόραση της υφηλίου, που εδώ και είκοσι χρόνια, από τότε που πάτησαν εδώ το πόδι τους οι πρώτοι μετανάστες, καλλιεργεί τον τρόμο με ψέματα και συκοφαντίες. Ακόμη κι όταν τα γυναικόπαιδα πνίγονται στις θάλασσες, τα γραβατοφορεμένα και ταγεροφορεμένα καθάρματα συνεχίζουν να τα αποκαλούν λαθρομετανάστες, γαμώ το κέρατό τους, των ταγεροφορεμένων! Ευτυχώς εμείς ρατσιστές δεν είμαστε και στο κάτω-κάτω, αν δεν ήθελαν να πνιγούν, να καθόντουσαν σπίτι τους. Και στο πιο κάτω-κάτω, οι πνιγμένοι ούτε τις δουλειές μάς παίρνουν ούτε τις περιουσίες, ενώ οι ζωντανοί...

Μην είστε τόσο βέβαιοι, πατριώτες, καμιά φορά οι νεκροί είναι πιο ενοχλητικοί από τους ζωντανούς: στοιχειώνουν υπνώττουσες συνειδήσεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)